Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 6. 2019,
12.17

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Podravka

Natisni članek

čaj COOL T 1001 cvet advertorial

Ponedeljek, 10. 6. 2019, 12.17

2 meseca, 2 tedna

Zbiramo najlepše razglede s slovenskih vrhov

Vsebino omogoča Podravka

Kakšna je vaša idealna panorama in kateri je vaš najljubši kotiček v naravi, ob katerem vam zastane dih? Pošljite nam svoj najljubši razgled s slovenskih vrhov in sodelujte v najbolj osvežujoči nagradni igri tega poletja.

razgled gore | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Bliža se obdobje, ko bomo najbolj množico in zavzeto hodili v hribe in odkrivali nove kotičke naše slikovite dežele. Kolikokrat se na poti do vrha ustavite, da bi se malo spočili, osvežili s pijačo, občudovali naravo in naredili kakšno fotografijo za spomin? In prav te spomine, ki so kakorkoli povezani z vašimi osvojitvami, iščemo v najnovejšem poletnem natečaju.

Kje se torej skriva vaš najljubši razgled? Kateri del dneva so barve, ki jih zariše narava najlepše, v kakšnem okolju začutite popolno sinergijo z okolico, ki vas obdaja?

Sodelujte v COOL T nagradnem natečaju in nam pomagajte poiskati najbolj dih jemajoče razglede z naših planin in skupaj z nami ustvarite zgodbo, ki bo marsikomu nedvomno v navdih, da obuje pohodniške čevlje in se odpravi na lov za svojim najlepšim kotičkom.

GALERIJA VAŠIH RAZGLEDOV

Nagradna igra je končana. Srečni nagrajenci so:
Simon Šturm    
Lidija Emeršič    
Grum Boštjan  

Čestitamo!

Osvežujoč korak do vrha

Da bo res lahkotno in predvsem osvežujoče, tudi ko bo sonce najvišje in bo klanec najbolj navpičen, bodo to poletje poskrbelI trije člani v družini čajev 1001 cvet.

Osvežujoč trio je poletno obarvan, pod skupnim imenom COOL T je nedvomno novost, ki smo jo že dolgo iskali. Brez sladkorja in brez sladil so idealna rešitev za osvežitev, kjerkoli že boste to poletje, tudi na poti do svojega najljubšega vrha.

1001 cvet | Foto: Osvežite si poletje s kozarcem narave!

Trije okusi za naravno premagovanje žeje. Pripravite jih hitro - s hladno vodo in brez sladkorja. 

META & LIMETA

HUGO (META & BEZEG)

ZELENI ČAJ & VERBENA

Da bo vaše iskanje razgledov še lažje: to je naš izbor!

GRINTOVEC (2558 m) Grintovec | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Razgled na z najvišjega vrha Kamniških in Savinjskih Alp velja za enega najlepših pri nas: Panorama se vam bo razširila proti Jezerski in Kokrski Kočni na zahodni strani, proti Jezerski dolini na severu, na vzhodu pa boste lahko občudovali greben Grintovcev od Dolgega hrbta, čez Štruco in do Skute. Pogled proti jugu vas bo vodil vse tja do ljubljanske kotline.

VELIKI VRH (2088 m)

vELIKI VRH | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Pravijo, da je z Velikega vrha najlepši razgled ob sončnem vzhodu, ko se nebo počasi prebuja v čudovite odtenke jutranjih barv in ko sončni žarki postopoma obarvajo bližnje vrhove. Čudoviti razgled na Košutni greben je nekaj posebnega, ki ga morate doživeti vsi ljubitelji pohodništva.

KRN (2244 m)

Krn | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Na vrhu mogočnega Krna je razgledna plošča. Ponuja razgled, ki ga boste lahko ovekovečili s tisočimi fotografijami, vendar ga boste resnično lahko doživeli samo v živo. Vaš pogled bo segal vse do modrine Jadranskega morja, prav mogočno pa se bodo pred vami izrisali tudi najvišji vrhovi Julijskih Alp.

SLEME (2077 m)

Slemenova špica | Foto:

Travnati vrh Slemena, ki leži med Mojstrano in Kukovo špico, omogoča čudovito fantazijo panorame proti Karavankam in celotni Gorenjski na splošno. Najlepšo naravno harmonijo boste doživeli jeseni, ko se čudoviti macesni obarvajo v rumeno.

DEBELA PEČ (2014 m)

debela peč | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Gora Debela leži nad slikovito dolino Krme in pokljuškimi gozdovi. Prav z vrha se odpira pogled nad neoporečnimi pokljuškimi gozdovi in hkrati tudi na najvišje vrhove Julijskih Alp, Karavank, ob lepem vremenu pa tudi Kamniško-Savinjskih Alp.

Fotografije vaših razgledov:

velika planina
Sportal Galerija najlepših razgledov
Ne spreglejte