Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
10. 8. 2013,
19.16

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Beno Udrih New York Knicks

Sobota, 10. 8. 2013, 19.16

8 let

Udrih v NY po še več prstanov: Tako sva se odločila z ženo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pri New York Knicks so pričakali novega člana svoje zvezdniške zasedbe, Bena Udriha, ki je že dal prve izjave. "Zagotovo lahko posežemo v boj za naslov," pravi novi organizator Knicks.

Beno Udrih je vendarle ugriznil v jabolko in po njegovem mnenju veliko. Postal je nov košarkar New York Knicks, ki imajo v kadru številna zveneča imena. Kljub veteranski plači, ki znaša 1,27 milijonov ameriških zelencev, je Udrih sprejel ponudbo. Vendarle pa gre pri njegovih prvih izjavah ob prihodu v New York sklepati marsikaj. Prav zaradi iskanja kluba je bila njegova udeležba za reprezentanco vprašljiva in prestavljena. Sedaj je razkril, da je zanimanje New York Knicks trajalo dalj časa. "New York Knicks so se nekaj časa borili zame, vendar pa sem želel preučiti vse možnosti in izbrati najboljšo. Želeli so me torej nekje že pred enim mesecem," je sprva za ESPN dejal Beno Udrih in razkril, kaj ga je privedlo, da je zavrnil ponudbi iz Memphisa in Philadelphie. "Govoril sem z ženo in prepričana sva bila, da bo to dobra izbira. Vesel sem povratka v moštvo, ki se uvršča v končnice. Zagotovo lahko posežemo v boj za naslov," je razkril.

Udriha so tako v Madison Square Garden zvabile ambicije. Dva šampionska prstana že ima. Pridobil ju je na začetku NBA kariere pri San Antonios Spurs. "Zagotovo bom lahko v pomoč ekipi. Močan sem v pick'n roll igri, v kateri skušam soigralcem ustvarjati odprte mete. Lahko pa tudi sam zaključujem napade. Želim si, da so v igro vključeni vsi soigralci na igrišču, žoga pa čim več kroži. Pri Knicks so številni vrhunski strelci, zato mislim, da sem prava pridobitev," je še dejal Udrih.

Doslej je Udrih igral pri San Antonio Spurs, najboljše igre je kazal pri Sacramento Kings, potem je odšel v Milwaukee Bucks in pred odhodom v New York še na Florido k Orlando Magic. New York Knicks si že nekaj časa prizadevajo priti do tretjega naslova prvakov, zelo slovita pa je njihova dvorana Madison Square Garden.

Ne spreglejte