Sreča v nesreči Gorana Dragića po dramatičnem pristanku

Košarkarji Miami Heat so na potovanju v Milwaukee naleteli na nepričakovano težavo. Po pristanku je začelo letalo zanašati po ledeni pristajalni stezi. Drama se je končala s srečnim koncem, saj je letalo ves čas ostalo na asfaltnem delu steze, vsi člani Miamija vključno s slovenskim zvezdnikom Goranom Dragićem pa niso utrpeli nobenih poškodb.

Goran Dragić in soigralci so naleteli na težave po pristanku v Milwaukeeju.

Goran Dragić in soigralci so naleteli na težave po pristanku v Milwaukeeju. Foto: Guliver/Getty Images

Najboljši košarkarji na svetu, ki nastopajo v ligi NBA, so navajeni na potovanja z letalom. To je vsakodnevni pojav v najmočnejši košarkarski ligi na svetu, kjer med prizorišči vladajo ogromne razdalje. Košarkarji Miamija so se v sredo zvečer odpravili v Milwaukee, kjer se je na letališču General Mitchell z moštvom poigralo vreme in jih spravilo v težave.

Čartersko letalo je začelo drseti po pristajalni stezi, a le za kratek čas. Led in sneg sta ovirala pot letala, ki pa je vendarle ostala na asfaltnem delu steze, tako da ni prišlo do nesreče. Klub Miami Heat je sporočil, da so jo vsi potniki odnesli brez posledic. Med njimi je bil tudi slovenski reprezentant Goran Dragić, prvi strelec nekdanjih prvakov lig NBA, ki v tej sezoni ne dosegajo veliko zmag.

Vročica se bo po stresnem pristanku v petek  pomerila z moštvom Milwaukee Bucks, nato pa se po dolgi turneji, ki jo je preživela na gostovanjih (šest zaporednih tekem v gosteh), vrnila na toplo Florido.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano