Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 7. 2021,
12.09

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,20

Natisni članek

Tokio 2020 Scottie Pippen

Četrtek, 15. 7. 2021, 12.09

2 leti, 9 mesecev

Pippen ponuja nevsakdanjo izkušnjo za 92 dolarjev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,20
Scottie Pippen | Scottie Pippen je največje uspehe v karieri dosegal v dresu Chicaga Bulls, leta 1992 pa je z ZDA osvojil zlato medaljo na OI v Barceloni. | Foto Getty Images

Scottie Pippen je največje uspehe v karieri dosegal v dresu Chicaga Bulls, leta 1992 pa je z ZDA osvojil zlato medaljo na OI v Barceloni.

Foto: Getty Images

Nekdanji ameriški košarkar Scottie Pippen bo v času olimpijskih iger odprl vrata svojega doma v Haighland Parku. Nekaj olimpijskim navdušencem bo ponudil možnost, da si največje športno tekmovanje za 92 dolarjev na noč ogledajo v udobju njegove hiše, piše nemška tiskovna agencija dpa.

Košarka reprezentanca ZDA
Sportal Ameriški košarkarji po dveh porazih vendarle do zmage

Preko portala Airbnb Scottie Pippen ponuja trikratno nočitev za eno noč za največ štiri ljudi za 2., 4. in 6. avgusta. Nočitev stane 92 dolarjev (plus stroški in davek) - takšen znesek ni naključen. Leta 1992 je namreč Pippen s soigralci v Barceloni postal olimpijski prvak.

Omenjene dni je nekdanji odlični košarkar izbral, ker si bodo v teh dneh košarkarski navdušenci v ZDA lahko pogledali odločilne košarkarske dvoboje na OI.

"Sem dvakratni nekdanji olimpijec, zato sem navijačem hotel dati možnost, da vidijo, kako je tekmo gledati iz mojega doma. Imam košarkarsko igrišče in lep bazen. To je priložnost, da navijaču ponudim možnost, da živi to izkušnjo, gleda tekme iz mojega doma in spi v moji postelji," je ob tem dejal šestkratni zmagovalec lige NBA s Chicago Bulls.

Scottie Pippen predstavlja svoj razkošni dom:

Pippen bo goste ob prihodu pozdravil virtualno, ti pa bodo med drugim imeli dostop do njegovega notranjega košarkarskega igrišča, kina, zunanjega bazena in notranje savne.

"Ta izkušnja z Airbnb je samo za čas OI. To je odličen čas za to in kateri prostor bi bil za ogled iger lahko boljši kot dom dvakratnega olimpijca?" je ob tem še dejal Pippen.

Košarkarski olimpijski turnir se bo sicer pričel 25. julija, Slovenijo pa prva tekma skupinskega dela proti Argentini čaka dan pozneje.

Ne spreglejte