Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
1. 3. 2014,
19.14

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sobota, 1. 3. 2014, 19.14

8 let

Memphis brez Udriha premagal Cleveland, upokojili dres Iversona, floridski obračun Miamiju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
V severnoameriški poklicni košarkarski ligi NBA so Memphis Grizzlies brez Bena Udriha premagali Cleveland Cavaliers, v Philadelphii so pod strop dvorane dvignili dres Allena Iversona.

Slovenski košarkar Beno Udrih se s svojimi Memphis Grizzlies v noči na nedeljo ni naigral. Memphis je doma s 110:96 premagal Cleveland Cavaliers, Udrih pa je vso tekmo presedel na klopi. Grizliji so tokrat v prvem polčasu nekoliko zaspali, v drugem pa se le prebudili in vknjižili zmago na domačih tleh. Gre že za njihovo peto zaporedno zmago v domači dvorani, ekipa pa je blestela tudi zaradi učinka Zacha Randolpha, ki je 23 točkam dodal še 14 ujetih žog, od tega pa je 17 točk zbral v drugem polčasu. Marc Gasol in Mike Conley sta za grizlije dodala po 22 točk, medtem ko je bil z 28 za goste najuspešnejši Kyrie Irving.

Vodilna ekipa lige Indiana Pacers je bila sinoči uspešna v gosteh. S 102:97 so igralci Indiane premagali Boston Celtics, jeziček na tehtnici pa je v korist gostov prevesil neregularen koš Rajona Ronda. Slednji je slabih pet minut pred koncem zadel za 93:90 v korist Bostona, a so sodniki po naknadnem pregledu posnetkov odločili, da je koš padel po preteku 24 sekund in trojko razveljavili, Boston pa vse od tega trenutka ni več prešel v vodstvo, Indiana je za četrto zaporedno zmago slavila s 102:97. "Navdušen sem nad počasnim posnetkom, resnično," je bil po tekmi razpoložen trener Indiane Frank Vogel in dodal: "Res sem velik navijač ogleda počasnih posnetkov, zmeraj sem bil in vedno bom. No, razen nekajkrat, ko odločitev ni šla v našo korist." Trener Bostona Brad Stevens seveda ni bil tako vesel sodniške odločitve, a meni, da je bila pravilna. "To ne spremeni dejstva, kako bomo v prihodnje igrali. Poskušali se bomo dokopati žoge in gradili na tem," je po tekmi dejal Stevens.

Ne spreglejte