SiolNET. Sportal Kolesarstvo
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V nečedne posle pri Armstrongu naj bi bila vključena nekdanja žena

1

termometer

 | Foto:
Podrobnosti glede domnevnega jemanja nedovoljenih poživil pri ameriškemu kolesarju Lanceu Armstrongu dobivajo dodatne razsežnosti. V nečedne posle naj bi bila vključena tudi nekdanja žena.

Lance Armstrong je v karieri med drugim sedemkrat osvojil znameniti Tour de France med letoma 1999 in 2005, zaradi česar je postal večen in legendaren. Vendar v zadnjem času te rezultate prekriva temen madež, saj prihaja na plan vse več informacij, da naj bi si Američan pomagal do velikih uspehov s prepovedanimi poživili.

V celoten ustroj naj bi bila vključena tudi nekdanja žena Kristin, ki naj bi kolesarjem dajala tablete kortizona zavite v aluminijasto folijo. Pretresljiva naj bi bila tudi zgodba, kako je Armstrong italijanskemu zdravniku Micheleju Ferrariju med letoma 1996 in 2006 nakazal milijon dolarjev.

Sicer pa Armstronga bremenijo še več stvari, kar je zapisano na 1000 straneh kot dokazno gradivo: - Armstrong naj bi si pomagal z EPO-jem in testosteronom. - Armstrong je prepričeval sotekmovalce v ekipi U.S. Postal, da so jemali prepovedane substance. …

Med drugim je v dokaznih gradivih zapisano tudi to, da je bil Armstrongov sistem najbolj sofisticiran, profesionalen in uspešen dopinški program, ki ga športni svet še ni videl.

Poglejte si 200 strani dokazov zoper Armstronga.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin