SiolNET. Sportal Hokej
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Poraz proti "zmajem" dokončno odnesel trenerja Jesenic Reklja

2

termometer

Po porazu Jesenic v državnem prvenstvu proti Olimpiji so železarji sprejeli ukrepe, prvi je bil konec sodelovanja s trenerjem Gorazdom Rekljem. Njegovo mesto bo prevzel Roman Pristov.

Vodstvo jeseniškega kluba je na sredini seji soglasno sprejelo sklep o razrešitvi Gorazda Reklja z mesta glavnega trenerja ekipe. "Po pregledu dosežkov v preteklem delu sezone smo se skupaj s preostalimi člani upravnega odbora HDD SIJ Acroni Jesenice soglasno strinjali, da je čas za menjavo na mestu glavnega trenerja. Dozdajšnjemu glavnemu trenerju Gorazdu Reklju se tako zahvaljujemo za ves vložen trud, čas, znanje in energijo. Klub na tem položaju potrebuje odločnost, izkušnje in ne nazadnje svež veter, ki bo ekipo popeljal do boljših predstav na ledu in posledično tudi rezultatov, kot jih je ekipa beležila v dozdajšnjem delu sezone," je odločitev komentiral predsednik kluba Anže Pogačar.

Upravni odbor je že našel zamenjavo za Gorazda Reklja, ki ga bo nasledil Roman Pristov. Ta je kot trener članske ekipe na Jesenicah deloval že med letoma 2002 in 2006 ter poleti leta 2012. Pristov bo hokejiste Jesenic vodil že na večernem treningu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin