Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 10. 2015,
22.18

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Slovan Bratislava Gašper Krošelj Žiga Jeglič Rok Tičar Jan Muršak CSKA Moskva Medveščak Zagreb liga KHL

Četrtek, 15. 10. 2015, 22.18

7 let, 12 mesecev

Jeglič in Tičar pomagala zavezati kravato, CSKA padel pri Muršakovem nekdanjem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Hokejisti Slovana so s 6:0 premagali Jugro. Rok Tičar je k slavju prispeval zadetek, Žiga Jeglič zadetek in podajo. Medveščak poražen v podaljšku, CSKA po rednem delu.

V slovaški prestolnici se je v igri mačke z mišjo Slovan poigral s četrtim moštvom vzhodne konference Jugro iz Hanti-Mansijska. K visoki zmagi s 6:0 sta svoj del dodala tudi slovenska napadalca. Rok Tičar je po podaji Žige Jegliča na 2:0 zvišal v osmi minuti, Jeglič pa je soigralce na odmor popeljal z rezultatom 3:0. Slovanovci so pohod nadaljevali tudi v drugi tretjini, ko so dosegli še tri zadetke in postavili končni rezultat. V vratih gostiteljev se je izkazal Barry Brust, ki je ob 19 strelih ohranil mrežo nedotaknjeno. Z zmago so pridobili mesto, zdaj so 11. na zahodu, v ponedeljek jih čaka Jekaterinburg.

Prav ta je v Zagrebu na kolena spravil Medveščak, ki je sicer na račun vpisal točko, a izgubil še tretjič zapored. Čeprav je bil v moštvu Hrvatov tudi v uvodnem delu sezone prvi vratar Danny Taylor, je med vratnicama vso temo stal Gašper Krošelj, ki je zaustavil 19 od 22 strelov. Gostitelji so povedli v 32. minuti, gostje pa so do vodstva z 1:2 prišli v 52. minuti, ko je bil kljub igralcu manj natančen Artjom Garejev. Radek Smolenak je izsilil podaljšek, ki ga je v 62. minuti odločil Aleksander Torčenjuk. Medveščak se še drži na šestem mestu zahoda, kjer kraljuje Lokomotiv Jaroslavl, v ponedeljek bo gostil Jugro.

Brez točk pa je ostal CSKA Jana Muršaka, ki zaradi poškodbe soigralcem na gostovanju ne more pomagati. Moskovčani so s 3:2 izgubili prav pri nekdanjem klubu slovenskega napadalca, Amurju iz Habarovska. CSKA je tretji na zahodu, v ponedeljek bo v gosteh palice prekrižal pri Vladivostoku.

Ne spreglejte