Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
12. 4. 2020,
10.42

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,31

2

Natisni članek

Colby Cave smrt liga NHL Edmonton Oilers

Nedelja, 12. 4. 2020, 10.42

1 leto, 2 meseca

Emily Cave

Ganljiv zapis in fotografije žene pokojnega hokejista

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,31

2

"Mojemu najboljšemu prijatelju in ljubezni mojega življenja, Colbyju. Fizična, mentalna, čustvena bolečina ob dejstvu, da te ne bom več videla, da te ne bom mogla več objeti, je neznosna. Hvala, da boš moj varuh angel," je ob prezgodnji smrti 25-letnega Colbyja Cava zapisala njegova strta žena Emily.
 

Colby Cave
Sportal Ženine molitve niso pomagale: umrl je mladi kanadski hokejist

Družina nesrečnega kanadskega hokejista Colbyja Cava je pretresena. Komaj 25-letni hokejski napadalec je v soboto umrl za posledicami možganske krvavitve. Član NHL-ovega Edmonton Oilers je v začetku tedna tarnal zaradi hudih glavobolov, v torek so ga hospitalizirali, mu odstranili strdek, ki je pritiskal na možgane, in ga zadržali v umetni komi. V soboto je Colbyjeva družina sporočila, da je Kanadčan izgubil najpomembnejšo bitko življenja.

Žena Emily, poročena nista bila niti leto dni, je v soboto zvečer na družbenem omrežju objavila čustven zapis in fotografije, kako v bolnišnici objema svojega pokojnega partnerja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To my best friend & love of my life, Colby 🤍 My heart is shattered. The amount of physical, mental, and emotional pain I am in when I think about never seeing, touching, or holding you again is unbearable. You are and will always be my person, my hero, the greatest thing to happen to me. I never dreamed of being a widow before our first wedding anniversary. Although, every cell in my body is lost without you, I promise to continue to make you proud. You were the best friend, husband, doggy daddy, and oh how I wished to see you as a baby daddy. I’ll see you again soon, Colb. You’ll be in heaven meeting me with a warm wet kiss. You’ll be with me every step of the way. I don’t want to stop writing just like I didn’t want to stop holding you this morning at the hospital. You are my everything. You always will be. Thank you for now being the best Guardian Angel. Just as you ended your vows, I am going to end with one word, AGAPE. ✨

A post shared by Emily Cave (@em.cave) on

"Mojemu najboljšemu prijatelju in ljubezni mojega življenja, Colbyju. Moje srce je zlomljeno. Količina fizične, duševne in čustvene bolečine, ker te ne bom mogla več videti in objeti, je neznosna. Si in vedno boš moj junak, najboljša stvar, ki se mi je kadarkoli zgodila. Nikoli si nisem mislila, da bom vdova še pred prvo obletnico poroke. Čeprav je prav vsaka celica v mojem telesu brez tebe izgubljena, ti obljubljam, da bom naredila vse, da boš še naprej ponosen name. Bil si najboljši prijatelj, mož, pasji oče, želela sem si, da bi te videla tudi kot očeta najinega otroka. Kmalu se spet vidimo, Colby. V nebesih se bova srečevala s toplimi poljubi, z menoj boš na vsakem koraku. Ne želim končati zapisa, kot te nisem želela izpustiti iz objema to jutro v bolnišnici. Si moje vse in vedno boš. Hvala, ker boš zdaj moj angel varuh," je na Instagramu zapisala Emily, ki je pokojnemu Colbyju večno zvestobo obljubila 19. julija lani.

Preberite še:

Colby Cave
Sportal Hokejist Edmontona zaradi možganske krvavitve v umetni komi
Ne spreglejte