Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Torek,
21. 6. 2016,
15.37

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98

Natisni članek

Euro 2016 Pedro Rodriguez

Torek, 21. 6. 2016, 15.37

6 let, 7 mesecev

pedro rodriguez

Španski zvezdnik povzdignil glas in se takoj opravičil

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98

Precej prahu je v javnosti z izjavami o nezadovoljstvu s svojim statusom v reprezentanci dvignil španski reprezentant Pedro Rodriguez, a se je nekaj ur pozneje opravičil.

Vse o EP 2016

"Pričakoval sem nekaj povsem drugega, ko sem prišel sem. Težko se sprijaznim s statusom, ki ga imam. Prišel sem v dobri formi, a igral bolj malo. Razmišljam, da bi odšel. Morda bi bilo tako najbolje," je nezadovoljstvo z reprezentančnim statusom precej jasno izrazil Pedro Rodriguez, ki je pri zmagi Španije nad Češko z 1:0 igral osem minut, medtem ko pri zmagi nad Turčijo s 3:0 sploh ni dobil priložnosti za igro.

Nogometaš Chelseaja, ki je v izbrani vrsti do zdaj zbral 56 nastopov in zabil 17 golov, je z nepričakovanimi besedami v Španiji dvignil precej prahu in marsikdo se je spraševal, kako se bo španski selektor Vicente del Bosque odzval pred današnjo tekmo zadnjega kroga skupine D letošnjega evropskega prvenstva v Franciji proti Hrvaški.

Nogometaš londonskega Chelseaja pravi, da se v reprezentanci počuti odlično. | Foto: Nogometaš londonskega Chelseaja pravi, da se v reprezentanci počuti odlično.

Opravičuje se, če je kogarkoli užalil

A vse kaže, da je 28-letni nekdanji dolgoletni as Barcelone, ki je bil s Španijo svetovni prvak leta 2010 in evropski prvak dve leti pozneje, že zgladil težave, ki jih je imel, saj je le nekaj ur po tem, ko je sporni intervju prišel v javnost, na novinarski konferenci pomiril strasti in se opravičil.

"Če sem kogarkoli užalil, se opravičujem. Pogovoril sem se s selektorjem. Besede, ki sem jih izrekel, niso bile napad nanj, naj bo takoj jasno. Soigralci in selektor so moje besede sprejeli povsem običajno. Spoštujem prav vse, tako kot tudi spoštujem nekatere navijače, ki so mi zamerili. To je običajno. Ponosen sem, da sem del te reprezentance, s katero imamo vsi skupaj le en cilj. Še tretjič zapored si želimo postati evropski prvaki," je dejal nogometaš, ki je v Barceloni igral kar devet sezon in v tem času zabil 99 golov v vseh tekmovanjih.

Ne spreglejte