Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 3. 2014,
15.57

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 11. 3. 2014, 15.57

8 let, 5 mesecev

Z Megličevo ekipo sodeluje tudi Janez Vodičar

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Pri nadaljnji športni poti bo kajakašu Juretu Megliču pomagal tudi Janez Vodičar, ki je bil dolgoletni funkcionar v biatlonu.

Janez Vodičar je s svojim znanjem in izkušnjami na področju športa Juretu pomagal tudi pri uradnem postopku, po katerem bo Jure lahko tekmoval za Azerbajdžan. Z Megličem pa bosta sodelovala tudi na preostalih področjih.

"Verjetno bom tisti, ki bo spremljal dogovore z Azerbajdžanom, ki so bili sklenjeni. Moram povedati, da ne gre za visoke zneske, kakor mogoče govorijo nekateri. Gre bolj za to, da mu bodo omogočili maksimalne pogoje za trening," so bile prve besede po mnenju nekaterih tvorca slovenskega biatlona, ki bo Megliču pomagal tudi pri meritvah, testiranjih in preostalih stvareh, ki jih vrhunski športnik potrebuje.

S kajakaši je sodeloval že prej

"Moram povedati, da šport spremljam v celoti. Z Andrejem Jelencem (direktor kajakaških reprezentanc) sva dolgoletna prijatelja in veliko sodelujemo prek inštituta za šport. Mislim, da smo k vrhunskim rezultatom kajakašev kanček prispevali tudi mi," je dodal Vodičar, ki pravi, da se bo maksimalno potrudil, da bodo njegovi sodelavci na inštitutu za šport Juretu svetovali, kje ima še rezerve in kaj naj dela, da bo lahko še uspešnejši v svoji športni karieri.

Ne spreglejte