Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
29. 6. 2013,
7.38

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Simona Fabjan Metod Ropret

Sobota, 29. 6. 2013, 7.38

8 let

"Veseliva se že sestanka s predsednikom OZS"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Za Andrejo Vodeb in Simon Fabjan so se sredozemske igre v Turčijo že končale. Ostali sta na žalost brez tako želene medalje, a vseeno prevelikega razloga za slabo voljo nimata.

"Ni se nama izšlo vse po načrtih, kajti proti Giorii in Giombinijevi bi se dalo iztržiti tudi kaj več, toda če proti takšni ekipi narediš dve napaki, ju je potem težko nadomestiti. Z najinim načinom dela oziroma s pogoji, ki jih imava, sva težko konkurenčni najboljšim. Dejstvo je, da je bil turnir na sredozemskih igrah močan in vsekakor dobra uvertura v korejski trojček turnirjev, ki naju čaka v bližnji prihodnosti," sta Andreja in Simona povedali po koncu turnirja v odbojki na mivki. "Uvrstili sva se med štiri najboljše ekipe, z malo sreče pri žrebu bi se lahko razpletlo tudi za kolajno, a se pač ni."

"Iz Turčije odhajava z lepimi spomini, prizorišče je bilo fantastično, hrana odlična, vse v krogu 50 m, na voljo je bil tudi bazen, ljudje so bili zelo prijazni - res odlični pogoji. Turki so tokrat ustvarili mediteransko pravljico na mivki," svojega navdušenja nad prireditelji ni skrivala Andreja, ki se še ne bo vrnila v domovino, saj bo s turško reprezentantko Meliho Ismailoglu, igrala na turškem touru v mestu Hopa na severu Turčije, Simona pa se bo vrnila domov, saj jo čakata še dva izpita, nato pa 14. julija letitaa v Seul. "Po turnirju v Južni Koreji se za kratek čas vračava domov, ker bova igrali na državnem prvenstvu, saj meniva, da se je treba dokazati tudi doma. Po državnem prvenstvu se vračava v Južno Korejo, ob vrnitvi pa se že veseliva napovedanega sestanka s predsednikom OZS Metodom Ropretom in upava, da se v prihodnje lahko naredi kaj več tudi za odbojko na mivki," je še dodala Andreja, ki bo s Simono sobotni in nedeljski dan namenila ogledom drugih prizorišč na sredozemskih igrah, kjer bosta seveda navijali za slovenske predstavnike.

Ne spreglejte