Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 7. 2012,
12.19

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 5. 7. 2012, 12.19

7 let, 12 mesecev

Preobrat: odbojkarski turnir ob Ptujskem ''morju'' bo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Po nedavni odpovedi turnirja Beachmaster, ki je v zadnjih letih privabil vse najboljše slovenske odbojkarje na mivki, so ptujski organizatorji sporočili, da turnir na Ranci vendarle bo.

Potem ko so bili prireditelji BeachMastra zaradi težav pri pridobivanju sponzorskih sredstev primorani odpovedati enega največjih poletnih športno-zabavnih dogodkov, so skupaj z Beach Volley klubom Ptuj sporočili, da bomo ob Ptujskem morju tudi letos lahko spremljali vse bolj priljubljeno odbojko na mivki.

Ptujski organizatorji tako želijo nadaljevati uspešno odbojkarsko zgodbo, ki so jo začeli leta 2009 ter še naprej spodbujati razvoj profesionalne in rekreativne odbojke na mivki na Ptuju in v celi Sloveniji, že za naslednje leto pa obljubljajo tudi četrto izvedbo BeachMastra. V BVK Ptuj so tudi odločeni, da v prihodnjih letih na Ptuj pripeljejo enega od turnirjev Challenger ali Satellite pod okriljem Evropske odbojkarske zveze CEV ali Svetovne odbojkarske zveze FIVB.

Julijski športno-rekreativni in zabavni dogodek, ki bo nosil naziv BeachChallenge powered by Beachmaster, bo že tradicionalno potekal na predzadnji vikend v juliju, in sicer v petek 20. in v soboto 21. julija, tokrat v obliki kombinacije rekreacijskega turnirja in ekshibicijskih obračunov najboljših slovenskih odbojkarjev in odbojkaric na mivki, ki so še v lanski sezoni nastopili na BeachMastru.

Naši reprezentantki bosta imeli naslednjo priložnost že čez nekaj dni, saj bo med 11. in 15. julijem v Berlinu potekal turnir svetovne serije, takoj zatem pa bodo slovenski ljubitelji odbojke na mivki Vodebovo in Fabjanovo lahko spremljali še na spektaklu v Celovcu, kjer se bo tudi letos odvijal turnir za Grand Slam.

Dogodek, ki bo sledil visokim organizacijskim standardom BeachMastra, bosta spremljala tudi dva koncertna večera. V petek bo na stalnem prireditvenem prostoru ob Ptujskem jezeru potekal Open air House Beach Party, na katerem se bodo predstavili DJ-ji Marc Silly, Josh Somen, Gee-Lektik in Mike Vale. V soboto bo obiskovalce ogrel DJ Janny, vrhunec večera pa bo nastop priljubljene slovenske skupine Rok 'n' Band.

V času odbojkarskih bojev bo potekal pester animacijski program z nagradnimi igrami, promocijami, modnimi revijami in plesnimi nastopi.

Ne spreglejte