Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Četrtek,
31. 3. 2016,
10.07

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40

Natisni članek

UFC Frankie Edgar Jose Aldo Nate Diaz Conor McGregor

Četrtek, 31. 3. 2016, 10.07

6 let, 7 mesecev

Potrjeno: McGregor spet proti Diazu, spet v velterju

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40

Odločitev je padla. Conor McGregor in Nate Diaz se bosta udarila še enkrat. To bo 9. julija na dogodku UFC 200 v novi T-Mobile Areni v Las Vegasu.

Američan je v začetku marca šokiral svet borilnih veščin, ko je v drugi rundi z davljenjem premagal do tedaj dolgo neporaženega in najbolj vročega borca v UFC Conorja McGregorja. Irec je po šoku takoj dejal, da bo kmalu nazaj in držal je obljubo. Za prehod nazaj na zmgovalne tirnice je izbral kar svojega marčevskega rablja Diaza.

Zanimivo je le, da se je govorilo, da se bosta v naslednjem dvoboju borca udarila v za razred nižji kategoriji, lahki kategoriji, a McGregor in Diaz se bosta spet pomerila v velterju.

Kako je pred mesecem dni Diaz šokiral McGregorja:


Tudi trener ga je hotel pregovoriti

"Neizmerno si je želel, da se z Diazom pomeri še enkrat. Sam in Lorezno Fertitta sva ga skušala pregovoriti, da se vrne v peresno kategorijo in brani svetovni naslov. Ali če že hoče Diaza, naj se pomerita v lahki kategoriji. Ampak ne, spet je hotel v velter. Tudi njegov trener ga je hotel pregovoriti, a brez uspeha," je to, kako so se dogovorili, za ESPN Sporcenter povedal predsednik UFC Dana White.

Zanimivo tudi v peresni kategorij: Aldo vs. Edgar

Na dogodku UFC 200 bo na sporedu še en zanimiv dvoboj: Jose Aldo se bo za prehodni naslov v peresni kategoriji udaril z Američanom Frankijem Edgarjem. Zanimivo je, da  sta si oba želela McGregorja, a je Irec izbral Diaza in tako vsaj še za nekaj časa zadržal absolutni pas peresne kategorije v svojih rokah.

Jose Aldo se bo julija predstavil prvič po hudem porazu decembra lani, ki mu ga je prizadejal McGregor. | Foto: Jose Aldo se bo julija predstavil prvič po hudem porazu decembra lani, ki mu ga je prizadejal McGregor.

K temu je imel seveda veliko pripomniti še vedno poškodovani Rafael dos Anjos. "Žal mi je za Alda in Edgarja. McGregor je izbral drugega tekmeca v drugi težnostni kategoriji in poskrbel, da zadrži pas še nekaj časa," je na Twitterju zapisal dos Anjos, Brazilec, ki bi se moral 5. marca v lahki kategoriji pomeriti z Ircem, a je zaradi poškodbe noge dvoboj odpovedal.

Ne spreglejte