Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 7. 2008,
22.15

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 30. 7. 2008, 22.15

8 let

Poraz na nogometen način

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Gregor Sever in Jure Kozjek se nista neposredno uvrstila v četvrtfinale dvojic. Premagala sta ju Italijana Ugo Bianchi in Danielo Grosso z 1:4!

Poznavalci balinanja bodo že na osnovi končnega izida izluščili, da se je v uri in pol igre zgodilo nekaj nenavadnega. Nizek rezultat že kar sam po sebi napeljuje na dejstvo, da je bilo izjemno 'hudo' balinčku, po katerem so neusmiljeno tolkli in ga spravljali izven igrišča. To je tokrat uspevalo mlademu italijanskemu reprezentantu. Daniele ga je kar sedemkrat zadel in spravil ven, največkrat na prvi črti, Gregor enkrat.

Zato je bil izid po slabi uri igre kot na nogometnem igrišču - 0:1. Bianchi je več ali manj odlično bližal, mladi soigralec pa ga je reševal, ko je Italijanoma tekla voda v grlo. In res ga je reševal...

"Že dolgo nisem videl kaj takšnega. Iz seta v set sem postajal vse bolj nervozen, saj Grosso ni imel resnično nobenih težav, ko je bilo treba zadeti balina. Tudi takrat ne, ko je met pred tem grdo zgrešil kroglo! Kljub porazu ne morem reči, da sem za ukinitev tega pravila,“ je po trdi tekmi povedal Jure Kozjek. Selektor Aleš Škoberne, ki je prav tako nervozen spremljal dvoboj, pa je le dodal: "Čestitam fanta! Če bosta tako igrala naprej, sta lahko v finalu. Pokazala sta odlično igro, proti vetru se pač ne da...“, je slikovito zaključil Aleš.

Tako sta Slovenca jutri pred novo nalogo z istima tekmecema, s katerima sta enkrat že opravila. Ni potrebno ugibati, da sta to Italijana – Amerio in Mosconi! Jutrišnji dvoboj ob 10. uri bo seveda veliko bolj zahteven, kot je bil prvi. Kljub temu, pa igra naših dveh daje upanje, da bosta prišla pač čez stranska vrata v četrtfinale. Nihče jima tega ne bo zameril, saj je to pač sistem tekmovanja. Poleg tega bomo videli tudi prve nastope v natančnem in štafetnem zbijanju, ko bosta naša aduta tudi Aleš Borčnik in Erik Petrič.

Še semafor: 0:1 slabih 60 minut, 0:2, 0:3, 1:3 in 1:4. Nogomet na balinarskem igrišču!

Ne spreglejte