Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 9. 2012,
13.08

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Matevž Kamnik

Torek, 11. 9. 2012, 13.08

7 let, 12 mesecev

Kamnik operiran, z vrnitvijo ne bo hitel

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Odbojkarju Matevžu Kamniku so operirali poškodovano ramo. Poseg, ki ga je izvedel ortoped Boris Poberaj je uspel, tako da je Mariborčan že doma in je že začel z rehabilitacijo.

Koliko časa bo Matevž Kamnik odsoten z igrišč, za zdaj še ni jasno. "Koliko bo trajala rehabilitacija nihče ne ve. Tudi približno ne. Po besedah zdravnikov se po tako poškodbi - poškodovan je bil vrh bicepsa - lahko na igrišče vrneš po mesecu in pol, lahko pa po pol leta, odvisno od posameznika. Povsem jasno je le, da z vrnitvijo ne bom hitel, vzel si bom čas, da se enkrat v redu pozdravim. 15. oktobra imam kontrolo, takrat bo kaj več jasno. Zaenkrat vem, da grem po kontroli na terapije v Čatež k Halidu Nasifu, potem pa bomo videli," je dejal odbojkar, ki mu je lani po sezoni potekla pogodba s slovenskim prvakom ACH Volleyjem, a je ni podaljšal, tako da je trenutno brez kluba.

"Marsikdo bi v takem stanju podpisal pogodbo in nato reševal probleme, jaz tega nisem hotel. Imel sem nekaj ponudb, še vedno jih imam, v stiku sem tudi z ACH Volleyjem, a tudi s tem ne bom hitel. Najvažnejše je, da se pozdravim," je svojo prioriteto predstavil študent, ki meni, da bo maja, če bo potrebno, spet na voljo reprezentančnemu selektorju Veselinu Vukoviću. Do takrat pa bo le navijač ekipe, ki je po njegovem mnenju na prvem kvalifikacijskem nastopu za EP opravila odlično delo: "Še vedno so vse možnosti odprte. Smo pa blizu dodatnih kvalifikacij, dobro je, da smo premagali Ukrajino. Na koncu se je izkazalo, da smo imeli na turnirju odličen razpored. Ukrajinci, ki so očitno startali na prvo mesto, so se ušteli. Hoteli so najprej igrati z Nemčijo, izkazalo pa se je, da bi bilo za njih bolje, če bi prvo tekmo igrali z nami. Mi smo se namreč na začetku lovili s Švedi, oni pa so namučili Nemčijo."

Ne spreglejte