Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 4. 2015,
20.42

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Floyd Mayweather st. Manny Pacquiao boks

Četrtek, 23. 4. 2015, 20.42

8 let

Floyd starejši o Floydu mlajšem: Floyd je najboljši!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pred spektaklom, ki ga bosta 2. maja v Las Vegasu pripravila Floyd Mayweather ml. in Manny Pacquiao, se je oglasil še oče ameriškega boksarskega superzvezdnika.

Dvoboja med dvema najboljšima boksarjema zadnjega desetletja, Američanom Floydom Mayweatherjem mlajšim in Filipincem Mannyjem Pacquiaojem, se je takoj, ko je bil dogovorjen, oprijela oznaka dvoboj stoletja. Obračuna superzvezdnikov boksarskega ringa so si želeli vsi, zdaj vročica narašča, padajo rekordi, razgreto pa je tudi ozračje v taborih obeh borcev. Besednih provokacij v teh dneh ne manjka, oglasil pa se je tudi oče ameriškega favorita, Floyd Mayweather starejši.

"Ne morem vam povedati, zakaj in kako, a novica je, da bo Floyd nokavtiral Pacquiaoja," je bil pred dnevi slikovit Floyd starejši, nekoč tudi sam odličen boksar (35 dvobojev, 28 zmag, 18 z nokavtom, šest porazov in en neodločen izid), danes pa sinov trener, in dodal: "Vsem naj bo jasno. To je tako očitno, da bo videl tudi Ray Charles (slepi ameriški glasbenik, legenda soula in bluesa, op. p.)."

Mayweather starejši se je odzval na provokacije Pacquiaojevega tabora, ki je razširil govorice, da je bil Floyd Mayweather mlajši nokavtiran na enem od treningov. "Pacquiaojev trener Roach (Freddie, op. p.) vam laže. Prevarati vas poskuša. Floyda nihče ni nokavtiral v telovadnici, on je tisti, ki deli nokavte," je razlagal ameriškim medijem, na vprašanje, ali so se na filipinskega asa pripravljali tudi s preučevanjem videoposnetkov njegovih prejšnjih borb, pa odvrnil: "Ni razloga, da bi ga študirali, saj preprosto ni na isti ravni."

Mayweather starejši je prepričan, da je njegov sin najboljši: "Floyd je borec, ki zna vse, kljub temu pa je njegova najmočnejša stran odlična obramba. Zaradi nje je tako dolgo na vrhu."

Ne spreglejte