SiolNET. Sportal Drugi športi
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Flajs: Razočaran nad ekipo

1

termometer

Izkazalo se je, da je bila zmaga proti Švedski dovolj, da so si slovenski odbojkarji zagotovili nastop v dodatnih kvalifikacijah. To je pa tudi vse s čimer se lahko Slovenci pohvalijo.

Veselin Vuković, selektor Slovenije: "V tem trenutku je najvažnejše, da smo se uvrstili v dodatne kvalifikacije. Vse drugo bomo pustili do analiz. Včeraj je bil tekmec res dober, tokrat nas ni premagala tako dobra ekipa. Kljub utrujenosti ne bi smeli igrati slabo, očitno so bili igralci z glavo nekje drugje. Najbrž na poti do svojih klubov, ki si želijo, da čimprej pridejo, da se ne poškodujejo, da igrajo čim manj. Ukrajinci so se bolj želeli zmago, mi pa svojih želja nismo potrdili na igrišču in zato mi je zelo žal."

Andrej Flajs, sprejemalec Slovenije: "Po taki tekmi je težko kaj pametnega povedati. Od drugega niza ni bilo prave energije, igrali smo slabo, ponovila se je zgodba od včeraj. Želeli smo se predstaviti v dobri luči, a se na žalost nismo. Če smo se res zadovoljili z drugim mestom, sem razočaran nad ekipo. Odnos ni bil pravi in to ni prvi tak turnir s takšnim odnosom. Upam, da bodo odgovorni na zvezi naredili analize, sprejeli ukrepe, ki naj bi izboljšali stanje in da se bodo ti poznali že v majskih dodatnih kvalifikacijah, v katerih bomo morali zaigrati precej bolje, če želimo na prvenstvo. Povsem vseeno mi je, s kom se bomo v dodatnem obračunu merili. Čestitke Ukrajini za današnjo zmago, igrali so boljše kot v Harkovu, videla se jim je sproščenost, saj niso imeli česa izgubiti."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin