Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
13. 10. 2012,
21.04

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 13. 10. 2012, 21.04

8 let, 5 mesecev

Budva v Kranju boljši tekmec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
V četrtem krogu Triglav jadranske vaterpolske lige je kranjski Triglav v domačem bazenu s 4:6 (0:2, 1:1, 2:2, 1:1) izgubil proti Budvi.

Triglavani so na premierni tekmi v jadranski ligi pred domačimi gledalci, teh se je na kranjskem bazenu zbralo kakšnih 250, proti pomlajeni Budvi pričakovali prvi prvenstveni točki. Vsaj uvod je kazal drugačen razplet. Medtem, ko so Kranjčani zadevali vratnice, bili neučinkoviti v napadu tudi z igralcem več, so ob prehodu iz obrambe v napad v dveh akcijah napravili večje napake, gostom iz Črne gore dovolili protinapade in ob prvem pisku sirene zaostajali z 0:2, kar se je na koncu tekme izkazalo kot usodno.

Obrambi, "okrepljeni" z vratnicami, sta ostali boljši del ekip v prvem polčasu. Erik Bukovac je z znižanjem na 1:2 domačim sicer vrnil upanje, še en gol gostov iz protinapada pa je pomenil vnovični zaostanek -2.

Nov poraz Kranjčanov je začel dobivati obliko v tretji četrtini, ko so gostje povedli s štirimi goli (1:5), a sta za zanimivo nadaljevanje poskrbela izkušeni reprezentant Matej Nastran, slovenske barve je branil že na domačem evropskem prvenstvu 2003, in Čedomir Todić. Dokončno je bil zmagovale znan dve minuti in 25 sekund pred koncem, ko je za 3:6 zadel Petar Crnković. Center Luka Komatar je poskrbel za znižanje.

Glede na prikazano so bili v domači vrsti lahko najbolj zadovoljni z velikim številom gledalcev, trenerja Primoža Troppana in igralce pa čaka precej vaje pri igri z igralcem več, saj so slovenski prvaki v 12 poskusih dosegli vsega en gol.

Ne spreglejte