Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
4. 12. 2007,
12.29

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 4. 12. 2007, 12.29

8 let

Bagnoli: Bled ti nič ne podari

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Trener Dinama iz Moskve Daniele Bagnoli in Slovenec v moskovski ekipi Matej Černic sta našim fantom podelila številne komplimente.

Dragutin Baltić: "Ekipa domačinov je bila za nas premočan nasprotnik. Sicer so fantje nudili zelo močan odpor, a mislim, da so se malo ustrašili v ključnih trenutkih nizov. In ravno to je odločilo zmagovalca v vsakem nizu posebej. Zelo dobro smo trenirali, igrali nismo slabo. Če bi bilo še več korajže, bi morebiti iztržili kaj več kot smo. V vsakem nizu se je fantom ponudila priložnost, da bi ga osvojili. Ko smo vodili, smo zelo hitro izgubili to vodstvo. Ni bilo hladnih glav in zato takšen rezultat 3:0. Tekma je bila zelo zanimiva, če bi ponovili igro kot smo jo prikazali proti Noliku, bi lahko zmagali. Ruska ekipa je sicer bistveno močnejša kot naša, a danes je bila ranljiva. Žal nismo izkoristili priložnosti."

Tine Urnaut:"Vsekakor je dober občutek, če začneš tekmo. Bili smo maksimalno motivirani proti takšni ekipi kot je Dinamo. Z njim ne igraš vsak dan. Nismo tako dobro servirali, da bi lahko imeli kakšno priložnost za kaj več. Če ne serviraš dobro, ima nasprotnik idealen sprejem, se razigra. Tudi oni so zelo dobro servirali, mi pa smo imeli slabši sprejem. Proti Rusom je zelo težko igrat, ker imajo fantastičen blok in je zelo težko zaključevat točke. S takšnim sprejemom kot so ga oni imeli danes, je bilo podajalcu zelo lahko razigrat celotno ekipo in potem je tudi napadalcem veliko lažje zabijat na enojni blok kot pa na dvojni."

Černic: Bled ima prihodnost

Matej Černic: "Bled ima prihodnost, lani je zmagal pokal Top Teams. To je bil dober rezultat za Slovenijo. Treba je veliko dobre volje in čimveč trenirat, le tako bodo še boljši. Vse je seveda odvisno od ciljev Bleda. Z ekipo, ki jo imajo sedaj, je težko zmagat ligo prvakov. Slovensko prvenstvo lahko zmagajo brez težav, pa dobijo še kakšno tekmo v ligi prvakov. Igralci so mladi, a imajo velik talent, vendar potrebujejo še veliko izkušenj, če se bodo hoteli enakovredno kosati z najboljšimi v Evropi."

Daniele Bagnoli: "Zelo spoštujem ekipo Bleda, ker se jim spremljal že lani v Modeni, ko so zmagali pokal Top Teams. To so si vsekakor zaslužili. Ta večer smo lahko gledali dobro tekmo, a mislim, da smo bili močnejši predvsem fizično. Sicer pa mi igra mojih igralcev ni bila najbolj všeč, čeprav sem zadovoljen z rezultatom. V igri moramo še dozoreti, sicer bomo imeli v ligi prvakov še velike probleme. Bled je dokazal, da je odlična ekipa, ki ti nič ne podari".

Ne spreglejte