Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Petek,
11. 11. 2016,
7.39

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

Dream Kardashian Robert Kardashian Blac Chyna Oče

Petek, 11. 11. 2016, 7.39

6 let, 7 mesecev

Spoznajte najnovejšo sanjsko Kardashianovo dekle

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Rob, edini moški član klana Kardashian, je včeraj postal očka. S partnerico Blac Chyno sta dobila hčerko in jo poimenovala Dream oziroma Sanja po slovensko.

Prvi otrok para se je rodil v bolnišnici v Los Angelesu v četrtek nekaj po deveti uri po tamkajšnjem času. Ponosni starši so punčko poimenovali Dream Renee Kardashian.

"Danes je bilo čudovito. Tako srečo imam. Hvala ti, Blac Chyna, da si imela najinega otročka in ker si tako močna. Zelo te ljubim in komaj čakam, da bom s tabo opazoval, kako bo iz dneva v dan starejša. Tebe in Dream zelo ljubim in cenim. Vem, da vsi pravijo, da je moja dvojčica, a zagotovo ima tvoj nos," je ob fotografiji svoje novorojenke zapisal ponosni očka.

Kasneje je Rob objavil fotografijo svoje hčerkice in svojega očeta, pokojnega Roberta Kardashiana: "Prava kopija je. Oče nam je poslal angela. Pravi blagoslov je. Srečnejši je kot kdorkoli drug na ta dan. Tako srečen in hvaležen sem. Lahko noč."

Ob rojstvu najnovejše članice klana Kardashian je bila prisotna tudi Robova mati Kris Jenner. Porod so izkoristili za t. i. izziv izložbene lutke.

 

Dream Team 💙💙☘🙇🏿 #MannequinChallenge

A video posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

Rob in Chyna sta hotela porod posneti za svojo resničnostno oddajo, a nista dobila dovoljenja bolnišnice za snemanje v porodni sobi. Pred rojstvom hčerke naj bi imel par težave v razmerju. Ljubezen med Robom in Chyno je močno zamaja klan Kardashian, saj ima Chyna štiriletnega sina Kinga Caira z raperjem Tygo, ki je že nekaj časa v razmerju z 19-letno Kylie Jenner, Robovo mlajšo polsestro.

Kljub vsemu so se Robertove sestre veselo odzvale na novico o rojstvu Dream. Ta se je pridružila šestletnemu Masonu, štiriletni Penelope in skoraj dveletnemu Reignu, otrokom Kourtney, ter triletni North West in skoraj enoletnemu Saintu Westu, otrokoma Kim Kardashian in Kanyeja Westa.

"Ne morem je nehati gledati. Čestitke, Rob in Chyna. Več kot lepa je, sanjska," je zapisala Kylie na Twitterju.

"Moja nečakinja je zares osupljiva. Hvaležna sem, da sem pristala pravočasno in bila priča temu čudežu. Hvaljen Bog," je bila vzhičena Khloe Kardashian.

Ne spreglejte