Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
26. 12. 2016,
8.03

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

ločitev Hollywood Brad Pitt Angelina Jolie Jennifer Lopez Liev Schreiber Naomi Watts Taylor Swift Calvin Harris Mariah Carey James Packer Joshua Jackson Diane Kruger Casper Smart Amber Heard Johnny Depp Tobey Maguire Jennifer Meyer Tom Hiddleston Lady Gaga Taylor Kinney Demi Lovato Wilmer Valderrama Casey Affleck Nicolas Cage Marc Anthony Drew Barrymore The Weekend Bella Hadid Gerard Butler Rihanna Drake Naya Rivera

Ponedeljek, 26. 12. 2016, 8.03

6 let, 6 mesecev

Najbolj šokantni razhodi in ločitve

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45
angelina jolie, brad pitt | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Ločitve v Hollywoodu so stalnica, a v letu 2016 se je zdelo, da se je skoraj vsak dan kakšen slavni par razšel ali napovedal ločitev. Katera ločitev vas je najbolj presenetila?

Angelina Jolie in Brad Pitt
Novica, ki je odjeknila v vseh, ne le tračarskih medijih: 19. septembra je Angelina po 12 skupnih letih, od tega dveh letih zakona, in šestih skupnih otrocih na sodišče vložila zahtevo za ločitev. Med bitko za skrbništvo nad otroki so na dan prišle številne umazane podrobnosti in razkrile, da v razmerju ene najbolj seksi igralk in igralcev vse le ni bilo tako popolno, kot se je zdelo navzven.

Liev Schreiber in Naomi Watts

Naomi Watts, Liev Schreiber | Foto: Reuters Foto: Reuters
Septembra je bilo presenetljivo konec še enega večletnega zvezdniškega razmerja. Po 11 skupnih letih in dveh sinovih sta se za ločeno pot odločila avstralska igralka in ameriški igralec. Razšla sta se brez pranja umazanega perila in ostajata v dobrih odnosih. Le nekaj dni po novici o razhodu sta drug drugemu na Instagramu zaželela vse najboljše za rojstni dan.

Taylor Swift in Calvin Harris
Taylor Swift, Calvin Harris | Foto: Cover Images Foto: Cover Images
Ameriška pevka in škotski DJ sta svoje razmerje uradno prekinila v začetku junija, skupaj sta bila od marca 2015. Sprva povsem civiliziran razhod se je kmalu sprevrgel v obtoževanja, ko so Taylor paparaci kmalu ujeli med stiskanjem z britanskim igralcem Tomom Hiddlestonom na plaži.

Mariah Carey in James Packer
james packer, mariah carey | Foto: Cover Images Foto: Cover Images
Diva in njen avstralski zaročenec sta se septembra med dopustovanjem v Grčiji grdo sprla, konec oktobra pa sporočila, da poroke pevke in milijarderja ne bo. Obtožbam o tem, kdo je kriv in kdo bolj nor, ni bilo videti konca, Mariah pa je kmalu končala v naročju svojega plesalca Bryana Tanake. James ji je dovolil, da je zadržala 35-karatni diamantni zaročni prstan.

Joshua Jackson in Diane Kruger
Joshua Jackson, Diane Kruger. | Foto: Reuters Foto: Reuters
Njuna desetletje trajajoča romanca je bila ena najlepših v Hollywoodu, a poletna vročina letošnjega poletja ji je prišla do živega. Nemško igralko so v tednih pred julijsko uradno potrditvijo, da sta se razšla, povezovali z igralskim kolegom Normanom Reedusom.

Jennifer Lopez in Casper Smart
casper Smart, jennifer Lopez | Foto: Reuters Foto: Reuters
​Pevka in igralka ter plesalec sta bila skupaj od leta 2012. Vmes sta se najmanj enkrat razšla, letos pa so se njune romantične poti ločile za vedno. Njuno razmerje naj bi prišlo do "naravnega konca", slišati pa je bilo tudi, da je Casper Jennifer varal.

Amber Heard in Johnny Depp
Johnny Depp in Amber Heard | Foto: Getty Images Foto: Getty Images
Maja je Amber leto dni po poroki vložila zahtevo za ločitev ter enega največjih in najbolj priljubljenih zvezdnikov obtožila fizičnega in verbalnega nasilja. Njuni odvetniki so se dogovorili, da bo Johnny svoji nekdanji ženi plačal sedem milijonov dolarjev, česar pa noče storiti, ker je napisala javno pismo o družinskem nasilju.

Tobey Maguire in Jennifer Meyer
Tobey Maguire, Jennifer Meyer | Foto: Reuters Foto: Reuters
Njun zakon je veljal za enega najbolj trdnih v Hollywoodu, a leto 2016 je bilo usodno tudi zanj. Igralec in hči filmskega studia sta se poročila pred devetimi leti, skupaj imata hčerko in sina, v leto 2017 pa bosta vstopila kot ločen par.

Taylor Swift in Tom Hiddleston
Taylor Swift in Tom Hiddleston | Foto: Getty Images Foto: Getty Images
Njuna romanca se je rodila in umrla letos. Bila sta eden najbolj vročih parov, a ogenj, ki je zajel njuni srci, je hitro ugasnil. Skupaj so ju fotografirali slab mesec po tem, ko se je razšla s Calvinom Harrisom, sledila so romantična potovanja po vsem svetu. Nato pa je bilo po treh mesecih vsega konec. Sledila so ugibanja, kdo je koga pustil in zakaj, Tomu pa naj bi bilo sedaj žal, da se je s pevko sploh zapletel.

Lady Gaga in Taylor Kinney
lady gaga, taylor kinney | Foto: Reuters Foto: Reuters
Po petih skupnih letih sta julija pevka in igralec končala svojo zaroko in razmerje. "Taylor in jaz sva vedno verjela, da sva sorodni duši. Tako kot vsi pari sva imela svoje vzpone in padce. Oba sva ambiciozna umetnika, ki sva upala, da bova uspela nadaljevati najino preprosto ljubezen, ki sva jo vedno delila kljub dolgi razdalji med nama ter zapletenim urnikom," je po novici o razhodu zapisala 30-letna pevka.

Demi Lovato in Wilmer Valderrama
Wilmer Valderrama, Demi Lovato | Foto: Reuters Foto: Reuters
Pevka in igralec sta bila skupaj skoraj šest let, junija pa sporočila, da se bolje razumeta kot prijatelja. Novica je povsem presenetila oboževalce 24-letne pevke, ki je le nekaj mesecev pred razhodom na družbenih medijih razglasila svojo ljubezen do Wilmerja: Moja ljubezen je postala tako velika, da besede nikoli ne bi mogle izraziti, kako zelo me ta moški dopolnjuje.

 

Še nekaj ločitev oziroma razhodov:

Mary J. Blige in Kendu Isaacs
Konec julija je Mary po 12 letih zakona vložila zahtevo za ločitev. Kaj je šlo narobe, ni znano, pevka pa zahteva, da bodočemu nekdanjemu možu ne bi plačevala preživnine.

Casey Affleck in Summer Phoenix
Po skoraj desetih letih zakona in 16 skupnih letih sta marca sporočila, da se ločujeta. Brat Bena Afflecka in sestra Joaquina Phoenixa imata skupaj dva otroka.

Nicolas Cage in Alice Kim
Igralec je junija potrdil, da z ženo Alice Kim – ta naj bi Nicolasa varala – po skoraj 12 letih zakona že od januarja živita ločeno. Par ima skupaj desetletnega sina.

Marc Anthony in Shannon De Lima
Da sta se pevec in venezuelska manekenka po dveh letih zakona razšla, se je začelo govoriti dan zatem, ko je novembra 48-letni igralec na podelitvi latinskih grammyjev na odru poljubil nekdanjo ženo Jennifer Lopez. Uradno sta Anthony in De Lima potrdila konec zakona sredi decembra.

Iggy Azalea in Nick Young
Avstralska 26-letna raperka je po dveh letih in pol prekinila razmerje z zaročencem Nickom Youngom, v sporočilu pa je zapisala, da je neuspešno skušala obnoviti zaupanje vanj, potem ko so se pojavile govorice o njegovem varanju. Nekaj mesecev kasneje je Iggy sprožila govorice o razmerju z raperjem French Montano.

Drew Barrymore in Will Kopelman
Igralka in njen tretji mož sta po štirih letih in dveh hčerkah aprila obelodanila, da se ločujeta.

Dakota Fanning in Jamie Strachan
Dvaindvajsetletna igralka se je oktobra razšla s svojim dolgoletnim fantom.

Henry Cavill in Tara King
Igralec, ki je letos igral ob Benu Afflecku v filmu Batman v Superman, se je maja razšel s svojim 19-letnim dekletom.

The Weeknd in Bella Hadid
Le nekaj dni preden se je 20-letna Bella prvič sprehodila po modni brvi kot Victorijin angelček, on pa je na reviji v Parizu pel, je prišlo v javnost, da sta se glasbenik in manekenka po letu in pol prijateljevanja razšla. Razlog naj bi bil njun natrpan urnik, zaradi katerega sta težko našla skupen čas.

Nina Dobrev in Austin Stowell
Igralca sta po sedmih mesecih zaradi svojih urnikov razmerje končala februarja.

James McAvoy in Anne-Marie Duff
Po devetih letih zakona sta se razšla britanska igralca, ki imata skupaj sina Brendana.

Gerard Butler in Morgan Brown
Škotski igralec in njegovo dekle zadnjih dveh let sta se letos dokončno razšla.

Rihanna in Drake
Po nekaj mesecih domnevne romance je Drake na podelitvi MTV-jevih glasbenih nagrad konec avgusta pred svetom razglasil svojo ljubezen do pevke z Barbadosa, nato pa je oktobra nenadoma na Instagramu nehala slediti raperju in zapisala: "Nihče od mojih nekdanjih ni poročen ali v srečnem razmerju, zato lahko varno rečem, da jaz nisem bila problem."

Sia in Erik Anders Lang
Avstralska pevka je v začetku decembra sporočila, da je njenega dve leti trajajočega zakona konec.

Naya Rivera in Ryan Dorsey
Nekdanja zvezdnica serije Glee je novembra sporočila, da se po dveh letih zakona ločuje od igralskega kolega, s katerim imata sina Joseyja.

Frances Bean Cobain in Isaiah Silva
Hčerka pokojnega pevca Nirvane Kurta Cobaina je po dveh letih obupala nad zakonom  s Silvo.
Ne spreglejte