Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
28. 9. 2016,
17.55

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

Ben Affleck Jennifer Garner Matt Damon

Sreda, 28. 9. 2016, 17.55

6 let, 7 mesecev

Najbolj seksi moški išče novo ljubezen

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15
Ben Affleck | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Bena Afflecka leto dni po napovedani ločitvi od Jennifer Garner paparaci še vedno pogosto opazijo v njeni družbi, kakšnega novega dekleta pa ni na spregled.

Ben in Jennifer sta pred letom dni, en dan pred svojo deseto obletnico poroke, sporočila, da se ločujeta. Za ta korak naj bi se odločila, ker je Ben, ki ga je revija People leta 2002 razglasila za najbolj seksi moškega na svetu, varal ženo in mamo svojih treh otrok - desetletne Violet, sedemletne Seraphine in štiriletnega Samuela - z varuško.

Jennifer je dejala, da z Benom kljub ločitvi ostajata najboljša prijatelja. | Foto: Getty Images Jennifer je dejala, da z Benom kljub ločitvi ostajata najboljša prijatelja. Foto: Getty Images Igralca po letu dni še vedno nista ločena. Pogosto sta skupaj z otroki, pred dnevi pa so ju opazili, ko sta bila sama na intimni večerji. Razlog, da se Ben še vedno oklepa Jennifer, je po pisanju ameriških tabloidov to, da 44-letnik ne more najti nove ljubezni. "Ben je preveč zagrenjen, da bi kdorkoli hotel biti v njegovi bližini," je povedal njegov znanec.

Preveč "prtljage" ima

"Ben je izgubil upanje, da bi še lahko rešil svoj zakon, a ne najde nikogar, ki bi ga zanimal, saj ima preveč 'prtljage'," je dodal igralčev znanec. Ben še vedno živi z Jennifer in njunimi otroki, nobeden pa (še) ni vložil ločitvenih dokumentov.

Celo Benov najboljši prijatelj Matt Damon ni uspešen pri igranju ženitnega posrednika. Predstavil naj bi mu že več deklet, a Ben je trenutno preveč nesrečen, preveč dela, poleg tega pa se je zapustil, zato žensk ne privlači.

"Zapleten človek je"

Jennifer je marca v intervjuju za revijo Vanity Fair spregovorila o razhodu z Benom. Dejala je, da takšna odločitev ni bila lahka: "Je najbolj briljantna, najbolj karizmatična, najbolj radodarna oseba v katerikoli sobi. Je zapleten človek. Vedno rečem, da čutiš, kadar njegovo sonce sije nate. Kadar sonce sije drugam, pa je zelo hladno," je pojasnila.

Ne spreglejte