Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
18. 1. 2017,
9.44

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,80

1

Natisni članek

Blue Ivy Kris Jenner ločitev Jay Z Beyonce

Sreda, 18. 1. 2017, 9.44

6 let, 7 mesecev

Na obzorju nova velika zvezdniška ločitev

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,80

1

Beyonce, Jay Z

Novica, da naj bi imel Jay Z nezakonskega 23-letnega sina, naj bi njegov že tako majav zakon z Beyonce potisnila na rob prepada.

Ameriški tabloid Radar trdi, da ima sodne dokumente, ki dokazujejo, da se Jay Z (njegovo pravo ime je Shawn Corey Carter) na vse načine otepa DNK-testa, ki bi pokazal, ali je res biološki oče 23-letnega Rymira Satterthwaiteja. Ta trdi, da je imela njegova mati Wanda leta 1992 vroče kratko razmerje z Jay Z-jem, danes enim najbogatejših glasbenikov na svetu.

Zadnji Jay Z-jev spolni škandal naj bi bil kaplja čez rop za njegovo ženo Beyonce. Petintridesetletna zvezdnica je lani s svojim albumom Lemonade sprožila nemalo ugibanj, da na albumu poje o nezvestobi svojega moža, ter poskrbela za eno največjih glasbenih skrivnosti z ugibanjem, kdo je Becky z lepimi lasmi, ki jo je omenila v eni izmed pesmi in s katero naj bi jo mož varal. Konec lanskega leta je nato hollywoodski stilist Anthony Pazos, ki je sodeloval z Beyonce, pojasnil, da je to nihče drug kot Kris Jenner, a dodal, da matriarhinja klana Kardashian-Jenner in Jay Z nista imela afere.

Za morebitno ločitev naj bi bilo krivo njegovo varanje. | Foto: Za morebitno ločitev naj bi bilo krivo njegovo varanje.

Jay Z in Beyonce sta se poročila aprila 2008. Njuna hči Blue Ivy je 5. januarja letos dopolnila pet let. Skoraj ves čas zakona se zvezdnika otepata govoric o težavah in predvsem o nezvestobi. Te so postale še posebej glasne, ko je v javnost prišel posnetek hudega prepira med Beyoncejino sestro Solange in Jay Z-jem v dvigalu po prireditvi Met Gala v New Yorku maja 2014. Razlog je bilo Jay Z-jevo spogledovanje z drugimi ženskami.

"Njun zakon je tik pred razpadom. Živita ločeno življenje. Uradno ločitve nista sporočila, ker Beyonce ni pripravljena," je za Radar povedal vir in pojasnil, da se pevka boji vpliva ločitve na hčerko.

Ne spreglejte