SiolNET. Slavni
0,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Demi mu ne dovoli, da bi videl njene hčerke

0,23

termometer

Ashton Kuthcher, Demi Moore
Foto: Getty Images

Ashton Kutcher je pred leti prevaral svojo tedanjo ženo Demi Moore, po ločitvi pa se je znova poročil, česar mu Demi očitno ne more odpustiti.

Ko sta bila Demi in Ashton še srečen par, je bil igralec in nekdanji maneken v zelo dobrih odnosih z njenimi tremi hčerkami, danes 28-letno Rumer, 23-letno Tallulah in 25-letno Scout, ki jih ima igralka iz zakona z Bruceom Willisom.

"Te otroke sem imel rad, kot da bi bili moji, in pomagal Demi pri njihovi vzgoji," je povedal Ashton, ki je zdaj poročen s 33-letno Milo Kunis, s katero imata hčerko in sina.

Danes 39-letni Ashton in 54-letna Demi sta se ločila leta 2013. Ashton je v pogovoru z radijskim voditeljem Howardom Sternom razkril, da je z Rumer nenehno v stiku, občasno se sliši tudi s Tallulah, s Scout pa si le občasno pošljeta SMS-sporočila. Deklet, v življenje katerih je stopil, ko so bile stare približno 13, devet in osem let, pa nikoli ne vidi.

"Zelo zoprno je in tudi za njih mora biti zoprno. Osebe, ki jim je bila kot nekakšen drugi oče, nenadoma ni več v njihovem življenju. Nekaj časa sem poslušal: 'Ne hodi sem.' Spoštoval sem želje vseh," je razkril Ashton in priznal, da ga to boli: "Da, boli me. Zelo jih imam rad in dolgo so bile velik del mojega življenja." Kljub temu je prepričan, da se bodo sčasoma spet povezali.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin