SiolNET. Siol Plus Nagradne igre
0,00

termometer

  • Messenger
  • Messenger
NAGRADNA IGRA

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri Poskeniraj QR kodo

0,00

termometer

TSmedia, d. o. o., Cigaletova 15, 1000 (v nadaljevanju organizator) organizira nagradno igro Poskeniraj QR kodo (v nadaljevanju nagradna igra). S temi pravili določata pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v nagradni igri.

TSmedia, d. o. o., Cigaletova 15, 1000 (v nadaljevanju organizator) organizira nagradno igro Poskeniraj QR kodo (v nadaljevanju nagradna igra). S temi pravili določata pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v nagradni igri.

2. Trajanje nagradne igre

Sodelujoči lahko v nagradni igri sodelujejo v obdobju od 18. 8. 2022 do vključno 15. 9. 2022. Nagradna igra se konča z žrebanjem. Nagradna igra poteka na spletni strani nagradne igre https://zgodbe.siol.net/nagradnaigra/  (v nadaljevanju: spletna stran nagradne igre).

3. Namen nagradne igre

Namen nagradne igre je izvajanje trženjskega komuniciranja organizatorja ter promocija zunanjih digitalnih zaslonov. Hkrati je namen tudi izvajanje trženjskega komuniciranja organizatorja ter promocija blagovne znamke TSmedia in Siol.net ter pridobivanje soglasij uporabnikov za namen neposrednega trženja TSmedia in poslovnih partnerjev TSmedia.

4. Pogoji sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične ali pravne osebe (v nadaljevanju: udeleženci), ki so državljani Republike Slovenije oziroma družbe vpisane v sodni register v Sloveniji in ki lahko dostopajo do spletnega naslova https://siol.net/ ter se prijavijo za sodelovanje v nagradni igri.

Osebe, ki kakorkoli neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre, in zaposleni pri katerem od organizatorjev ali/in njihovi družinski člani lahko sodelujejo v nagradni igri, vendar ne morejo biti izžrebani.

S sodelovanjem v tej nagradni igri se udeleženec strinja, da je seznanjen s temi pravili nagradne igre in jih sprejema ter soglaša, da se njegovi osebni podatki uporabljajo za namen izvedbe nagradne igre ter objavo imena in priimka na spletni strani organizatorja TSmedia v primeru, da je izžreban, kot tudi za druge namene, opredeljene v teh pravilih.

Z oddajo veljavne in v celoti izpolnjene glasovnice udeleženci postanejo sodelujoči in se jih vključi v žreb za nagrade.

Fizične osebe, mlajše od 18 let, lahko v nagradni igri sodelujejo le ob pisnem soglasju staršev ali zakonitih zastopnikov.

V nagradni igri se upoštevajo le veljavne, pravilno izpolnjene in oddane glasovnice ter udeleženci, ki se strinjajo s pravili in pogoji nagradne igre.

5. Potegovanje za nagrade in izvedba nagradne igre

Sodelujoči lahko sodeluje v nagradni igri in se poteguje za nagrade tako, da na katerem koli od enajstih zunanjih digitalnih zaslonov v Ljubljani poskenira QR kodo prikazano v videu in na spletni strani nagradne igre https://zgodbe.siol.net/nagradnaigra/ :

  • Prek obrazca v aplikaciji udeleženec odda naslednje podatke: ime, priimek, elektronski naslov.
  • Se strinja s pravili sodelovanja v nagradni igri.

Sodelujoči lahko ob tem poda tudi soglasje, da mu družba TSmedia, d. o. o., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana na njegov e-poštni naslov pošilja e-sporočila za namen neposrednega trženja TSmedia in ali njenih poslovnih partnerjev.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin