SiolNET. Posel danes Finance
0,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Začenja se prodaja še zadnjih stanovanj v Celovških dvorih

0,30

termometer

 | Foto: Bojan Puhek
Foto: Bojan Puhek

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) danes začenja prodajo še zadnjega, največjega paketa stanovanj v Celovških dvorih. Kupcem je na voljo 117 stanovanj in 23 poslovnih prostorov s pripadajočimi parkirnimi mesti. Prodajni postopek in obdobje odprtih vrat so tokrat podaljšali na 50 dni, do 31. maja.

DUTB je cene oblikovala na podlagi informacij s trga ter izkušenj prvega in drugega kroga prodaje. Cene so trenutno najugodnejše za novogradnje v Ljubljani, so v sporočilu za javnost poudarili v DUTB. Postopek prodaje sicer vodi agencija Stoja Trade.

Na prodaj tudi 23 poslovnih prostorov

Poslovni prostori, ki so na voljo, so v tretji gradbeni fazi - 16 poslovnih prostorov je v treh etažah (klet, pritličje in prvo nadstropje), sedem pa v dveh etažah (pritličje in prvo nadstropje).

"Poslovni prostori omogočajo udoben dostop, saj imajo večinoma neposreden vhod iz pripadajočih garažnih parkirnih mest v kletni del poslovnega prostora, povezan s pritličjem poslovnega lokala. Veliko število stanovalcev, izredna dostopnost lokacije, razvijajoča se okoliška infrastruktura ter velika izložbena okna, ki omogočajo možnost za samopromocijo, zagotavljajo, da je nakup poslovnega prostora v soseski Celovški dvori naložba v prihodnost," so zapisali v DUTB.

Poslovni prostori v Celovških dvorih so primerni za storitvene, trgovske ali pisarniške dejavnosti (brez lastniške terase), poslovni prostori z večjimi lastniškimi terasami pa tudi za gostinske dejavnosti.

Pogoji in navodila za oddajo zavezujočih ponudb so objavljeni na spletni strani www.celovskidvori.eu v rubriki prodaja. Potencialni kupci bodo vsa navodila prejeli tudi ob ogledu želenih stanovanj ali poslovnih prostorov.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin