Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 4. 2017,
8.27

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

Natisni članek

Celovški dvori DUTB Osebne finance nepremičnine Ljubljana stanovanja

Torek, 11. 4. 2017, 8.27

6 let, 6 mesecev

Začenja se prodaja še zadnjih stanovanj v Celovških dvorih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30
Celovški dvori | Foto Bojan Puhek

Foto: Bojan Puhek

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) danes začenja prodajo še zadnjega, največjega paketa stanovanj v Celovških dvorih. Kupcem je na voljo 117 stanovanj in 23 poslovnih prostorov s pripadajočimi parkirnimi mesti. Prodajni postopek in obdobje odprtih vrat so tokrat podaljšali na 50 dni, do 31. maja.

DUTB je cene oblikovala na podlagi informacij s trga ter izkušenj prvega in drugega kroga prodaje. Cene so trenutno najugodnejše za novogradnje v Ljubljani, so v sporočilu za javnost poudarili v DUTB. Postopek prodaje sicer vodi agencija Stoja Trade.

Na prodaj tudi 23 poslovnih prostorov

Poslovni prostori, ki so na voljo, so v tretji gradbeni fazi - 16 poslovnih prostorov je v treh etažah (klet, pritličje in prvo nadstropje), sedem pa v dveh etažah (pritličje in prvo nadstropje).

"Poslovni prostori omogočajo udoben dostop, saj imajo večinoma neposreden vhod iz pripadajočih garažnih parkirnih mest v kletni del poslovnega prostora, povezan s pritličjem poslovnega lokala. Veliko število stanovalcev, izredna dostopnost lokacije, razvijajoča se okoliška infrastruktura ter velika izložbena okna, ki omogočajo možnost za samopromocijo, zagotavljajo, da je nakup poslovnega prostora v soseski Celovški dvori naložba v prihodnost," so zapisali v DUTB.

Poslovni prostori v Celovških dvorih so primerni za storitvene, trgovske ali pisarniške dejavnosti (brez lastniške terase), poslovni prostori z večjimi lastniškimi terasami pa tudi za gostinske dejavnosti.

Pogoji in navodila za oddajo zavezujočih ponudb so objavljeni na spletni strani www.celovskidvori.eu v rubriki prodaja. Potencialni kupci bodo vsa navodila prejeli tudi ob ogledu želenih stanovanj ali poslovnih prostorov.

Ne spreglejte