Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 3. 2021,
7.41

Osveženo pred

3 leta

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Deželna banka Slovenije banka stanovanjski kredit kredit PR članek

Ponedeljek, 29. 3. 2021, 7.41

3 leta

Uresničite si željo po sanjskem domu!

Oglasno sporočilo

Dnevna soba s panoramskimi okni in razgledom na bujen vrt. Velika kuhinja v rustikalnem slogu. Spalnica z garderobno sobo in lastno kopalnico. Vsak od nas ima svojo podobo sanjskega doma, vsem pa je skupno dolgotrajno iskanje sanjske nepremičnine, ki bi jo lahko spremenili v pravi dom.

DBS | Foto:

Iskanje novega doma tako pogosto spremljajo tudi dvomi, ali nepremičnina po naših željah sploh obstaja. Ko jo končno najdete in se s prodajalcem uskladite še pri ceni, sledi zbiranje finančnih sredstev, s katerimi boste uresničili svoje sanje. Ta proces pa skoraj vedno spremljajo skrbi, da ne bi vašega sanjskega doma, ki ste ga tako dolgo iskali, kupil nekdo z bolj fleksibilno denarnico.

Nakup je tudi naložba v prihodnost

Dejstvo je, da je nakup lastnega doma – pa naj bo to trisobno stanovanje v mestu ali ljubka pasivna hiša na deželi – velika odločitev za vsakogar. V primerjavi z mesečnim plačevanjem visoke najemnine za stanovanje, v katerem ste omejeni pri preurejanju prostora v dom, je nakup lastne nepremičnine lahko investicija za varno prihodnost in pomemben projekt, ki ste ga vestno načrtovali vrsto let. Prihranke, ki so že na kupčku, lahko z manjšimi prispevki nekoliko oplemeniti pomoč širše družine. Kako pa premostiti razliko, ki vas loči od doma vaših sanj?

DBS | Foto:

Kako prihraniti čas pri izbiri stanovanjskega kredita?

Tako kot iskanje novega doma je tudi izbira pravega stanovanjskega kredita pomemben korak, vreden tehtnega premisleka. Znanci in prijatelji so vam zagotovo že svetovali, da preverite ponudbo stanovanjskih kreditov pri različnih bankah. Z natančnim primerjanjem boste lažje izbrali najboljšo ponudbo – tisto z najnižjo efektivno obrestno mero ali najnižjim skupnim zneskom odplačila. Nasvet je vsekakor na mestu, le da vam ni več treba vzeti dopusta, da boste preverili ponudbo različnih bank v svojem mestu. Dovolj je, da obiščete najbližjo poslovalnico Deželne banke Slovenije.

DBS | Foto:

Stanovanjski kredit DBS – za tisto, kar zmanjka

Deželna banka Slovenije je namreč za vas pripravila stanovanjski kredit, ki so ga neodvisne institucije uvrstile med najugodnejše. Namenjen je tako komitentom kot nekomitentom banke, ki potrebujejo sredstva za financiranje nakupa, gradnje ali prenove nepremičnine oziroma za druge namene, ki povečujejo vrednost nepremičnine. Ob tem ponuja možnost 50-odstotnega gotovinskega črpanja kredita, kar je še posebej dobrodošlo pri obnovi starejših nepremičnin, dodatno znižanje obrestne mere in fleksibilne možnosti zavarovanja kredita. In kar je morda najpomembneje: višina mesečnega obroka je lahko nižja od mesečne najemnine.

Uresničite sanje o lastnem domu z enostavnim klikom na to povezavo in preverite akcijsko ponudbo stanovanjskih kreditov Deželne banke Slovenije, ki velja do konca junija 2021.


Naročnik oglasne vsebine je Deželna banka Slovenije.

Ne spreglejte