Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 10. 2015,
10.01

Osveženo pred

7 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

trgovanje svetovna borza Apple

Četrtek, 1. 10. 2015, 10.01

7 let, 2 meseca

Trgujte s ceno delnic Appla in na svetovni borzi zaslužite s temi BREZPLAČNIMI 50 evri

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
FXLider posebej bralcem portala Planet Siol.net podarja 50 evrov, namenjenih za trgovanje s cenami delnic Appla in drugih velikih podjetij na svetovni borzi.

Na edini borzi, na kateri lahko zaslužite tudi takrat, ko cene delnic rastejo ali padajo. Prijavite se tukaj in začnite trgovati z brezplačnimi 50 evri na svetovni borzi Septembra je cena Applovih delnic zrasla za 5,33 odstotka. S samo 19 dolarji pod rekordno ceno so delnice Appla še vedno mikavno finančno sredstvo. "V prejšnjem četrtletju je prodaja iPhona zrasla čez 75 odstotkov. Eden od dejavnikov, ki dodatno pritiska na ceno delnic, je zaskrbljenost, da se potencial za rast prodaje iPhona na Kitajskem zmanjšuje. Po velikih spremembah na finančnih trgih v tej državi ter odločitvi Narodne banke Kitajskem, da devalvira juan, in najnovejših podatkih, ki jih je objavil Apple, iPhone še vedno ostaja hit na Kitajskem," pravijo pri FXLiderju. Lani Kitajske ni bilu na seznamu držav, kjer so iPhone začeli prodajati prvi. Za nakup iPhona na kitajskem trgu je bilo treba počakati več kot en mesec, medtem ko je prodaja v ZDA že bila v velikem zagonu. Apple bo letos omogočil hkratni začetek prodaje novega iPhona v trgovinah na Kitajskem in ZDA. "Kitajska je postala pomemben trg za Apple. Prejšnjih nekaj let je prodaja na zrelih trgih, kot sta Evropa in ZDA, rahlo upadala predvsem zaradi zasičenosti trga. Kitajska še vedno ostaja država, v kateri mnogo kupcev še vedno čaka na svoj prvi pametni telefon," dodajajo pri FXLiderju. Apple je že postavil temelje za morebitno ogromno prodajo na Kitajskem, ki se stabilno povečuje. Ob koncu leta 2013 je bil dosežen zelo pomemben dogovor, da bo iPhone prodajalo podjetje China Mobile, ki je po tržni kapitalizaciji največje telekomunikacijsko podjetje na svetu. Prizivno sodišče v ZDA je presodilo v korist Appla v sporu zoper Samsung, kar je pomenilo, da zadnji ne more uporabljati določenih funkcionalnosti svojih naprav, ki kršijo patentni zakon. Prijavite se tukaj in začnite trgovati z brezplačnimi 50 evri na svetovni borzi Če opazujemo ceno delnice, vidimo, da ni samo višja od cene v prejšnjih letih, ampak da je tudi presegla rast indeksa S&P 500 v istem časovnem obdobju. Tudi če so obstajali drugi dejavniki, ki so vplivali na rast, ima največ zaslug za rast prav dobiček. Dobiček po delnici v zadnjem četrtletju je v primerjavi z istim obdobjem prejšnjega leta večji za 44,5 odstotka, tako da se je pozitiven trend nadaljeval že drugo leto zapored. Ko govorimo o prihodnjem gibanju cen delnic, je treba poudariti, da lahko padajo tudi najdonosnejše delnice, kadar je govora o padcu trga. Če upoštevamo vse razmere na trgu, ostaja zelo malo dvoma, da delnice Appla ne bi rasle naprej.

Opozorilo o tveganju in izjava o omejitvi odgovornosti Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete. To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnemkoli finančnem instrumentu. FXLider ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršnekoli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Ne spreglejte