SiolNET. Posel danes Finance
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Pametni nakupi se vedno izplačajo

Oglasno sporočilo

Številne raziskave so pokazale, da smo Slovenci pri nakupovanju zelo preudarni, kar se ne kaže le v premišljenih nakupih, temveč tudi v izbiri prave kartice, ki je z vami kjerkoli in kadarkoli jo potrebujete.

Kartica Visa vam omogoča mnogo več, kot ste si kdajkoli predstavljali. Preprosto in varno lahko plačujete osebno, prek spleta, telefona ali elektronske pošte. Lahko sledite svoji porabi, upravljate svoj denar in imate nad njim popoln nadzor.

Vsi navdušenci nad nakupovanjem vabljeni k sodelovanju v nagradni igri, ki bo potekala v sklopu Visine promocijske kampanje Pametni nakupi lahko pripeljejo avto. Sodelovanje v nagradni igri je tako preprosto kot nakupovanje s kartico Visa.

V nagradni igri, ki bo potekala od 6. marca do 30. aprila v sklopu promocijske kampanje Pametni nakupi lahko pripeljejo avto, lahko sodelujejo imetniki plačilnih kartic Visa, ki v času trajanja nagradne igre opravijo vsaj en nakup v vrednosti 40 evrov in so jim kartico izdale naslednje slovenske banke: Abanka, Banka Intesa Sanpaolo, Nova KBM, NLB, SKB banka Ljubljana in UniCredit Banka Slovenija. Sodelujete lahko tudi s poslanim pismom, v katerem opišete svoje najboljše izkušnje pri plačevanju nakupov in z nami delite svoje zanimive nakupovalne zgodbe. Vse informacije ter pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri so dostopni na povezavi www.visaeurope.si.

Pametno je poslušati tudi Radio 1

V času trajanja Visine promocijske kampanje bo od 27. do 31. marca 2017 potekala tudi nagradna igra na Radiu 1. Voditelji bodo v rednem radijskem programu vsak dan med 15. in 18. uro objavili poziv poslušalcem, da poiščejo avtomobil Smart forfour, ki bo v družbi ekipe Radia 1 v izbranem kraju na določnem mestu. Zato poslušajte Radio 1, poiščite ekipo Radia 1 in Smart forfour, pokažite svojo kartico Visa ter sodelujte v nagradni igri! Prvih šest obiskovalcev, ki bodo točno in popolno izpolnili soglasje za sodelovanje v nagradni igri, bo prejelo nagrado: nakazilo 40 evrov na kartico Visa.

Ne pozabite – več pametnih nakupov, večja možnost v zmagovalnem žrebu, saj se pametni nakupi vedno izplačajo.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin