SiolNET. Posel danes Novice
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V Nokturnu prodali 25 stanovanj s pogledom na morje

0,15

termometer

Stanovanjska soseska Nokturno
Foto: Klemen Korenjak

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) je v prvem mesecu druge faze prodaje stanovanj v koprski soseski Nokturno podpisala 25 novih kupoprodajnih pogodb. V prihajajočih spomladanskih in poletnih mesecih, ki so najbolj primerni za prodajo stanovanj na Obali, pričakuje še večje zanimanje.

Kot so danes v sporočilu za javnost zapisali v DUTB, podpis pogodb za 25 stanovanj v prejšnjem mesecu potrjuje, da je nakup stanovanja v naselju Nokturno dobra odločitev.

DUTB je prodajo preostalih 166 stanovanj začela 11. februarja, cene stanovanj s pripadajočimi parkirnimi mesti pa so tokrat določene vnaprej in niso predmet pogajanj. Lastnik stanovanja postane kupec, ki prvi sklene prodajno pogodbo za posamezno stanovanje in izpolni vse pogodbene obveznosti.

Cene stanovanj so objavljene na spletni strani www.nokturno.eu v rubriki Stanovanja. Morebitni kupci se morajo za ogled predhodno najaviti.

Iz preglednice na omenjeni spletni strani izhaja, da je bilo na dan 13. marec skupno prodanih 63 stanovanj, še dodatnih 29 pa je bilo rezerviranih.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin