SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Paket, ki vključuje vse, kar potrebujete v življenju

Oglasno sporočilo

Potrebe po opravljanju različnih storitev na daljavo še zmeraj naraščajo. V Novi KBM se prilagajajo željam in potrebam svojih strank, zato omogočajo tudi sklenitev najbolj priljubljenega bančnega paketa v njihovi banki, Paketa Komplet, kar iz udobja lastnega doma oz. praktično od koderkoli.

OTP-NKBM-PR-SIOL-850x650 | Foto: NOVA KBM Foto: NOVA KBM

Odlično razmerje med vsebino in ceno

Imetniki Paketa Komplet ocenjujejo, da jim je ta paket olajšal opravljanje bančnih storitev, hkrati pa za njegovo ceno dobijo vse, kar potrebujejo praktično vsak dan. Pred kratkim so v Novi KBM vanj vključili tudi letno vodenje trgovalnega računa in 25-odstotni popust na vstopno oz. distribucijsko provizijo v vzajemne sklade v ponudbi banke, pri čemer se cena mesečnega nadomestila za Paket Komplet ni spremenila in znaša zgolj 4,99 evra na mesec, vključuje pa tudi:

  • ekskluzivne ugodnosti pri izbranih partnerjih banke ob plačevanju z debetno kartico Visa Nove KBM,
  • Bank@Net in mBank@Net,
  • provizije za neomejeno število plačil nenujnih plačilnih nalogov v evrih prek spletne in mobilne banke do 50 tisoč evrov v EU,
  • nižjo obrestno mero za stanovanjsko posojilo glede na redno ponudbo banke (ob izpolnjevanju pogojev),
  • stroške odobritve za izredni limit do 8.500 evrov (ob izpolnjevanju pogojev)
  • in še več.

Imetnikom Paketa Komplet sta na voljo tudi mobilna denarnica mDenarnic@ za varno potrjevanje spletnih kartičnih plačil ter Flik za izvajanje in prejemanje takojšnjih plačil.

OTP-NKBM-PR-SIOL-410x650-1 | Foto: NOVA KBM Foto: NOVA KBM

Vse na enem mestu

Pomembna prednost izbire paketa bančnih storitev je, da so te v paketu cenejše kot posamično. Paketi ponavadi vključujejo vse bančne storitve, ki jih potrebujemo za brezskrbno in preprosto bančno poslovanje. To potrjujejo tudi zadovoljni imetniki Paketa Komplet, ki pravijo, da jim Paket Komplet ponuja veliko storitev, ki so dostopne na enem mestu, so pregledne in preproste za uporabo, hkrati pa jim pri opravljanju bančnih storitev ni treba razmišljati o dodatnem plačilu nadomestila za posamezno opravljeno storitev, saj paketna cena zajame vse.

 

 

Sklenitev na daljavo za nove in obstoječe stranke

OTP-NKBM-PR-SIOL-410x650-2 | Foto: NOVA KBM Foto: NOVA KBM Če ste že imetnik osebnega računa Nove KBM in bi radi prešli na Paket Komplet ter tako prihranili, saj so bančne storitve v paketu cenejše kot posamezno, lahko novi paket sklenete prek spletne ali mobilne banke, lahko pa pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 17 70 ali izrazite zanimanje na spletni strani Nove KBM. 

Če se želite pridružiti več kot 200 tisoč zadovoljnim imetnikom Paketa Komplet kot nova stranka Nove KBM, pa ne potrebujete drugega kot mobilni telefon in aplikacijo mBank@Net, ki si jo lahko brezplačno naložite v trgovini z mobilnimi aplikacijami na svojem telefonu. Najprej na svoj pametni telefon, ki podpira iOS ali Android, naložite aplikacijo mBank@Net in jo zaženite. Sledite korakom in vnesite zahtevane osebne podatke. Izberite Paket Komplet in vaš račun s Paketom Komplet je sklenjen. Spletna in mobilna banka sta hkrati aktivirani za vašo uporabo. Čez nekaj dni boste na svoj naslov prejeli še debetno kartico. Kot še pravijo v Novi KBM, vam bo odprtje računa oziroma sklenitev Paketa Komplet vzelo le deset minut časa.

Nove stranke dodatno prihranijo

Nova KBM omogoča novim strankam, ki bodo Paket Komplet sklenile na daljavo, torej z uporabo aplikacije mobilne banke mBank@Net, devetmesečno brezplačno vodenje paketa. Po mnenju imetnikov Paketa Komplet je sklenitev na daljavo zelo preprosta, tudi manj spretnim razumljiva, v vseh postopkih in pri poslovanju pa je poskrbljeno za visoke standarde varnosti poslovanja.

Sklenitev tudi v poslovalnicah in na poštah

V Novi KBM se zavedajo, da vse stranke pri bančnem poslovanju nočejo uporabljati digitalnih kanalov, ki omogočajo udobno poslovanje kjerkoli in kadarkoli. Vsem strankam, ki še vedno prisegajo na osebni stik z bančnim svetovalcem, Nova KBM zagotavlja široko mrežo bančnih točk, saj je najbolj dostopna banka v državi.

Stranke lahko Paket Komplet tako sklenejo v poslovalnicah Nove KBM, na specializiranih bančnih okencih in vseh poštah v Sloveniji.

Naročnik oglasnega sporočila je Nova KBM.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin