Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 7. 2022,
6.49

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek spletno nakupovanje Ceneje.si

Petek, 1. 7. 2022, 6.49

1 leto, 9 mesecev

Odprte prijave na tekmovanje Web Retailer Award 2022

Oglasno sporočilo

Poletno zatišje, ko si bomo nabrali novih moči za poslovne uspehe, je res že pred vrati. A prijave na tekmovanje Web Retailer Award 2022, ki ga za spletne trgovce v regiji Adriatic že več kot desetletje organizira največja primerjalna platforma za spletno nakupovanje v Sloveniji Ceneje.si (z Jeftinije.hr in Idealno.rs del Heureka Group), so odprte!

ceneje.si | Foto: Ceneje.si Foto: Ceneje.si

Tekmovanje, namenjeno malim trgovcem, ki se želijo šele predstaviti ecommerce javnosti ter pomeriti s konkurenti na področju spletnega trgovanja kot tudi velikim spletnim trgovcem, ki z morebitno zmago potrdijo, da je njihov pristop spletne prodaje pravi, vsako leto raste in se širi. 

Z udeležbo na tekmovanju spletni trgovci brezplačno pridobijo dragocene povratne informacije o svoji spletni trgovini s strani svojih spletnih kupcev in ecommerce strokovnjakov. Sodelovanje na tekmovanju jim zagotovi tudi veliko medijsko izpostavljenost in prepoznavnost v celotni regiji, med procesom ocenjevanja se seznanijo tudi z novimi trendi na področju spletnega poslovanja. Pogosto spletni trgovci, ki sodelujejo na tekmovanju, kot eno izmed glavnih prednosti sodelovanja izpostavijo tudi utrjevanje zaupanja svojih strank in potencialno predstavitev novim potencialnim kupcem.

Organizator vsako leto skuša prilagoditi tekmovanje in nagrade trenutnim trendom in potrebam trga spletne trgovine. Tako so se letos odločili za razširitev nagrad, za katere se lahko potegujejo spletni trgovci. Poleg že znanih in uveljavljenih si lahko letos priborijo še nagrade za:

  • best loyalty program,
  • best crossborder shop,
  • best customer care,
  • best payment experience,
  • best app of the year,
  • best delivery experience in
  • best inspirational leader.

ceneje.si | Foto: Ceneje.si Foto: Ceneje.si

Po zadnjih turbulentnih letih z nepredvidljivimi omejitvami letos računamo na srečanje vseh sodelujočih na dogodku v živo. Podelitev nagrad tekmovanja Web Retailer Award 2022 bo, kot pretekla leta, spremljala konferenco Ecommerce Jam (prej znano kot Ecommerce Day). Prizorišče – Tvornica kulture v Zagrebu – bo omogočala čisto pravi ecommerce jam z vrhunskimi predavatelji iz uspešnih podjetij: NIKE, Google, Zalando, Coca-cola, Foreo in drugih. Z vsebino predavanj, imen in predstavitvijo trendov so pri Ceneje.si letos presegli celo svoja pričakovanja.

Dogodek se bo zaključil s podelitvijo nagrad Web Retailer Award 2022 – najboljšim spletnim trgovcem v regiji in koncertom zanimivega dua De Liri, s katerim bodo udeleženci jammali ob znanih priredbah popevk ob spremljavi harfe. Večer oziroma noč pa se bo zaključila z DJ Jurkijem. Prijavite se na Web Retailer Award 2022 in se pridružite množici ecommerce navdušencev na Ecommerce Jamu 10. 11. 2022 v Zagrebu!

ceneje.si | Foto: Ceneje.si Foto: Ceneje.si

Naročnik oglasnega sporočila je Ceneje.si.

Ne spreglejte