Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 8. 2011,
15.26

Osveženo pred

7 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Delo Revije

Petek, 19. 8. 2011, 15.26

7 let, 2 meseca

NKBM: Blagovne znamke Dela Revij v najem družbam skupine Krater

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Skupina NKBM je blagovne znamke Dela Revij oddala v najem družbi Salomon, skupaj z Dolenjskim listom in Radiem Glas Ljubljane, ki so del skupine Krater.

Kot so sporočili iz NKBM, je bila odločitev sprejeta v skladu s ciljem zasledovanja ekonomskih interesov v skupini. Podrobneje dogovora ne želijo komentirati. Med kandidati je bila tudi družba Adria Media V skupino sodi tudi tiskarna Set, ki med drugim tiska edicije te največje slovenske revijalno-založniške družbe. Med kandidati za najemnika je bila sicer tudi založniška družba Adria Media.

Kot so izpostavili v skupini Krater, imajo dolgoletne izkušnje in znanja ter interes, da blagovne znamke Dela Revij nemoteno izhajajo tudi v bodoče, saj bodo "obogatile spekter naših dosedanjih edicij in bralce dnevno bogatile z raznovrstnimi koristnimi informacijami in razvedrilnimi vsebinami".

"Vsa leta zanesljiv in zaupanja vreden partner" Poudarili so, da so bili v verigi priprave revij Jane, Naše žene, Lady, Kiha, Eve, Anje, Obrazov, Smrklje itd. do bralcev in naročnikov, vsa leta zanesljiv in zaupanja vreden partner pri grafičnem oblikovanju in tisku revij, zato od danes dalje še lažje zagotavljajo nemoteno izdajanje edicij Delo revij.

"Zavedamo se, da brez ustvarjalcev medijskih vsebin revije ne morejo izhajati, zato je ena naših prvih nalog, da se z njimi dogovorimo o nadaljnjem delu," so še zapisali v sporočilu in dodali, da pričakujejo, da bodo lahko z današnjim dnem naročniki in bralci po utečenih poteh dobili revije.

Reviji Jana in Kih sta že izšli, Lady izide v soboto Danes sta izšli dve ediciji Dela revij, in sicer Jana in Kih. V soboto pa na prodajne police prihajajo še Lady, Stop in Obrazi.

NKBM pozivajo k odgovornemu ravnanju Zaposleni v Delu Revijah so v četrtek NKBM znova pozvali, naj pri odločanju o oddaji ali morebitni prodaji blagovnih znamk Dela Revij ravna odgovorno in v korist ohranjanja delovnih mest v revijalno-založniški družbi.

NKBM je blagovne znamke Dela Revij na dražbi minuli teden po začetni izklicni ceni 10,14 milijona evrov prodala družbi KBM Leasing, sicer članici skupine NKBM. Banka je tako zastavljene blagovne znamke prenesla na svojo hčerinsko družbo.

Julijske plače še niso izplačane Glede trenutnih razmer v podjetju zaposleni pravijo, da družba zaposlenim še ni izplačala julijske plače, prav tako velika večina dolgov honorarnim sodelavcem za več mesecev še vedno ni poravnana.

Ne spreglejte