SiolNET. Posel danes Novice
3,77

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Razglasili najboljše smučišče v Sloveniji

3,77

termometer

Krvavec smučišče | RTC Krvavec je naziv najboljšega smučišča v Sloveniji prejel sedmo leto zapored. | Foto: Gregor Pavšič
RTC Krvavec je naziv najboljšega smučišča v Sloveniji prejel sedmo leto zapored. Foto: Gregor Pavšič

Organizacija World Ski Awards je desetič podelila nagrade najboljšim v smučarskem turizmu. V Sloveniji so nagrade prejeli Krvavec za najboljše slovensko smučišče, Ramada Resort Kranjska Gora za najboljši slovenski smučarski hotel, Hotel Rozka za najboljši butični smučarski hotel, Jasna Chalet Resort pa za najboljšo smučarsko apartmajsko hišo. Nagrado za najboljše smučišče na svetu je prejelo švicarsko smučišče Verbier. 

Organizacija World Ski Awards je ponovno podelila nagrade najboljšim v smučarskem turizmu.

RTC Krvavec je naziv najboljšega smučišča v Sloveniji prejel sedmo leto zapored, zasluge za to pa so v družbi RTC Krvavec v današnjem sporočilu za javnost pripisali celotnemu kolektivu, "ki se neumorno trudi, da celo sezono vse stvari od A do Ž potekajo tekoče".

Ramada Resort se lahko pohvali z lokacijo v Kranjski Gori, bližino tamkajšnjemu smučišču in razgledi na Julijske Alpe. V Kranjski Gori je tudi nagrajena počitniška hiša Jasna Chalet Resort, ki stoji v neposredni bližini jezera Jasna. Hotel Rozka pa je le nekaj več kot kilometer stran od smučišča na Krvavcu.

Najboljše smučišče na svetu v Švici 

Organizacija World Ski Awards si prizadeva za dvig standardov smučarske industrije in s tem namenom že vrsto let podeljuje nagrade najboljšim v smučarski industriji po vsem svetu oz. vsem, ki prispevajo k uspešnosti smučarskega turizma.

Nagrado za najboljše smučišče na svetu je prejelo švicarsko smučišče Verbier. Leži na sončni planoti na nadmorski višini 1.500 metrov v osrčju švicarskih Alp. Imajo skoraj sto žičnic in več kot 400 kilometrov urejenih smučarskih prog. 

Kanin Novice Ali na tem slovenskem smučišču prihodnjo zimo ne bomo smučali? #video Jure Aleš Sportal Alešu zdrs preprečil popolno vrnitev v svetovni pokal Jure Aleš Sportal Svetovna elita v telemarku prihaja v Slovenijo krvavec Novice Reportaža s Krvavca: omikron ljudi ni odgnal s smučišč #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin