SiolNET. Posel danes Novice
Vsebino omogoča Bankart
  • Messenger
  • Messenger

Flikajte kjerkoli in kadarkoli – tudi, ko so banke že zaprte!

Vsebino omogoča Bankart

Prijateljica vam je posodila denar, vi pa bi ji ga radi vrnili čim prej. Bankomata ni v bližini, nakazilo prek mobilne banke pa bo izvršeno z zamikom. Uporabite Flik in denar bo na prijateljičinem računu že čez nekaj sekund!  

Plačila prek Flika so izvedena v samo nekaj sekundah. | Foto: Shutterstock Plačila prek Flika so izvedena v samo nekaj sekundah. Foto: Shutterstock

Flikajte vedno in povsod

Flik je storitev, ki omogoča sodoben in preprost način plačil ter nakazil med uporabniki različnih bank v Sloveniji. Deluje dan in noč ter vse dni v letu, kar pomeni, da lahko nakazilo izvedete tudi, ko so banke že zaprte – pozno popoldne, zvečer, med vikendi in prazniki.

Flikate lahko na avtobusu, med sprehodom, nakupovanjem, na kavču …

Do denarja ali vračila z le nekaj kliki

Za izpolnitev klasičnega plačilnega naloga potrebujete kar nekaj podatkov prejemnika, Flik pa je pošiljanje denarja drugim uporabnikom popolnoma poenostavil. Za nakazilo Flik morate imeti v telefonskem imeniku shranjeno le mobilno številko ali e-naslov prejemnika. Flik vam omogoča, da uporabniku pošljete denar ali pa ga tako s sporočilom v aplikaciji opomnite, da vam mora vrniti denar. Transakcije Flik so izvedene v samo nekaj sekundah.

Brez nepotrebne papirologije

Na trgu obstaja cel kup finančnih aplikacij, ki omogočajo enostavno pošiljanje denarja med uporabniki, vendar za njihovo uporabo običajno potrebujete nov bančni račun ali vsaj novo kreditno (ali debetno) kartico. S Flikom pa je stvar povsem preprosta! Registrirate se s svojim obstoječim bančnim računom, kar vam bo prihranilo cel kup papirologije. Poleg tega vam računa ne bo treba prijavljati na Furs, kot je treba pri drugih aplikacijah za prenos denarja.

Svoj račun Flik ustvarite brez obiska banke

Za aktivacijo potrebujete le pametni telefon, svojo davčno številko in številko bančne kartice. Če ste stranka bank SKB, Gorenjska banka, N Banka, Addiko Bank, BKS Bank, Deželna banka Slovenije LON, Primorska hranilnica Vipava ali UniCredit Bank, prenesite mobilno aplikacijo Flik Pay.

Stranke preostalih bank lahko do storitev Flik dostopate znotraj svojih mobilnih bank oziroma mobilnih denarnic:

  • NLB – NLB Pay,
  • Nova KBM – mDenarnic@,
  • Intesa Sanpaolo Bank – mobilna banka,
  • Delavska hranilnica – DH Denarnik,
  • Sparkasse – Sparkasse M.Stik.

S Flikom lahko tudi plačujete! Na POS-terminalu brezstično skenirajte QR-kodo ali prislonite telefon z vklopljenim NFC-jem. Vedno več je prodajnih mestih, ki že omogočajo plačevanje s Flikom. Povprašajte svojega trgovca o možnosti plačila s Flikom.

Trgovci, omogočite svojim strankam plačevanje s Flikom! Več informacij o uporabi sistema Flik na svojih prodajnih mestih najdete tukaj

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin