SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Ali bo Bitcoin nadaljeval z rastjo že drugi mesec zapored?

Oglasno sporočilo

Po rasti v mesecu februarju za več kot 11%, Bitcoin nadlajuje z rastočim trendom, tako da je od prvega marca do danec zabeležil rast okrog 4%, tako da se sedaj vrednost giba nad 3900 dolarjev. Ali se bo ponovila vrtoglava rast, katero je imel Bitcoin koncem leta 2017, bo pokazal čas.

Fortrade

Fortrade, je za vse ki so zainteresirani, da bi se naučili kako trgovali z Bitcoin-om ali za vse tiste, ki enostavno želijo razširiti svoje znanje, pripravil brezplačno e-knjigo "Kako trgovati s ceno Bitcoina" (tako imenovani CFD-ji). Knjiga je prilagojena vsem nivojem znanja in jo lahko prevzamete preko spodnje povezave.

Kaj je Bitcoin?

Bitcoin je vrsta digitalnega denarja (crypto valuta). Tisto, kar ga razlikuje od tradicionalnega denarja je to, da ga ne kontrolira nobena institucija, kar pomeni da nobena banka ne kontrolira vaš denar. V aprilu leta 2010 je bila cena enega Bitcoina 0.003 dolarja, medtem ko je Bitcoin rekordno ceno dosegel v decembru leta 2017, ko je bila vrednost več kot 17.000 dolarjev.

Fortrade

Med tem je veliko držav razglasilo Bitcoin legalnim, kar je imelo pozitiven vpliv na njegovo ceno. Bitcoin ne pod vplivom vlad držav. Bitcoin se spremlja z javnim online zapisom, poznanim pod imenom „block chain“. Končna številka Bitcoina je lahko proizvedena skozi proces, kateri se imenuje „rudarjenje“, kar prestavlja reševanje zapletenih matematičnih problemov. Ena od privlačnosti tega načina plačila je, da je plačevanje povsem anonimno.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

CFD-ji so kompleksni instrumenti in nosijo visoko raven tveganja borzne izgube denarja zaradi uporabe finančnega vzvoda. 84 % maloprodajnih računov vlagateljev izgubi denar s tem ponudnikom. Morate razmisliti, ali razumete, kako deluje CFD, in ali si lahko privoščite veliko tveganje zaradi izgube denarja. Lahko izgubite ves denar, a ne več, kot imate na računu za trgovanje. Ti izdelki mogoče ne bodo primerni za vse stranke in zaradi tega morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa neodvisen nasvet. To ne predstavlja ne ponudbe ne povpraševanja ne transakcije glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejeme nobene odgovornosti za katerokoli uporabo teh komentarjev niti za posledice, ki lahko iz tega izhajajo. Nobenega zagotovila ni glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Zato vsaka oseba, ki ravna v skladu z njimi, to dela popolnoma na lastno odgovornost.


Naročnik oglasne vsebine je Fortrade.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin