SiolNET. Posel danes Služba
6,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bo ta izum iz Slovenije postal nepogrešljivi del na vaših ključih? #video

6,23

termometer

Na Kickstarterju se je začelo zbiranje sredstev za večnamensko orodje MyPocketMaster, ki lahko nadomesti odpirač za steklenice, škarje in izvijač. Orodje, veliko kot kovanec, je zasnovano kot obesek za ključe, zato bo ves čas z vami na poti.

Natalija in Ivan iz Slovenije se na platformi za množično financiranje Kickstarter predstavljata z večnamenskim orodjem MyPocketMaster.

Za zagon proizvodnje želita v 50 dneh, kolikor jih imata na voljo za financiranje, zbrati pet tisoč dolarjev oziroma 4.700 evrov. Njuna kampanja je že v treh dneh prepričala precej ljudi, saj se je na njun račun steklo že 1.200 dolarjev (1.130 evrov). 

Orodje za vsakodnevna opravila

Ivan in Natalija sta želela izdelati orodje, ki je "kul, majhno, dovolj močno in, kar je najpomembnejše, funkcionalno". Raziskala sta vzela vsakodnevne navade ljudi in jih nato uporabila pri načrtovanju izdelka.

 | Foto: MyPocketMaster Foto: MyPocketMaster

Nastal je MyPocketMaster, iz titana izdelano orodje, ki nadomesti številna orodja, hkrati pa je priročno za shranjevanje, saj ga lahko obesite na ključ in pospravite v žep.

Kako lahko uporabite MyPocketMaster

MyPocketMaster lahko uporabite kot odpirač za pločevinke in steklenice, izvijač, za drgnjenje, odpiranje škatel, z njim lahko prepolovite tableto, odrežete etiketo na oblačilu ali uporabite nastavke za različne izvijače. 

 | Foto:

Uporaba orodja MyPocketMaster je varna: polostro rezilo je dovolj ostro, da razreže papir, ne poškoduje pa vaše kože. 

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 19
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin