Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 9. 2022,
11.37

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zaslužek izobraževanje seminar kriptovalute PR članek

Ponedeljek, 19. 9. 2022, 11.37

1 leto, 5 mesecev

V živo: katere kriptovalute bodo letos narastle 5-krat ali 10-krat?

Oglasno sporočilo

Ali tudi vi še vedno niste zaslužili s kriptovalutami? Ko investirate vanje, ravno padejo, in zato ste žal v minusu namesto v plusu. Da bi uspelo vse več Slovencem s kriptovalutami, bomo še zadnjič letos organizirali konferenco o kriptovalutah s kriptomilijonarjem Matijo Balantičem, ki bo predstavil kriptovalute, ki jih ima v portfelju in za katere letos pričakuje, da bodo še naraščale.

Foto: Thinkstock | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Kriptovalute za začetnike. Zakaj sploh začeti služiti s kriptovalutami? 

  • Vzame vam lahko malo časa (1−2 uri tedensko).
  • Potencialni zaslužki so lahko tudi do 10-krat večji ali več, glede na investicijo (če ne sledite pravim nasvetom, pa lahko izgubite).
  • Kriptovalute lahko kupite kar prek mobilnega telefona.
  • Od popolnega začetnika do dobrega zaslužkarja se lahko hitro pride (povprečno v sedmih dneh, če sledite nekomu, ki to že dobro počne).
  • Ne potrebujete podjetja.

Priložnost še zadnjič letos …

In 26. oktobra bomo zadnjič letos organizirali konferenco o kriptovalutah, na kateri bo osrednji gost Matija Balantič, ki je v zadnjih mesecih ustvaril več kot milijon evrov profita na trgu kriptovalut. Matija v povprečju investira le od 500 do 2.000 evrov na kovanec.

Kdo sploh je Matija Balantič, ki bo predaval 26. oktobra?

Matija Balantič | Foto: Matija Balantič

Matija Balantič je preprosta oseba, ki prihaja iz male vasi pri Kranju. V zadnjih dvanajstih mesecih je s svojo strategijo zaslužil več kot en milijon evrov profita na trgu kriptovalut in to le z dvournim delom. V letu 2021 je imel 80-odstotno uspešnost pri prodaji in nakupu kriptovalut. Če je njemu uspelo zaslužiti s kriptovalutami, lahko tudi vam. Svojo strategijo, z natančnimi imeni kriptovalut, bo predstavil na predavanju 26. oktobra vsem udeležencem.

Namenjeno tudi popolnim začetnikom

Pridete lahko tudi s svojim računalnikom, če želite, da vam v živo pokažemo, kaj morate narediti, da boste s kriptovalutami zaslužili. Na predavanju bodo tudi prikazani konkretni kovanci, ki jih ima trenutno v portfelju Matija Balantič in za katere pričakuje dober donos še letos.

Primeri zaslužkov s kriptovalutami tistih, ki sledijo nasvetom osrednjega predavatelja Matija Balantiča:

Fotogalerija
1 / 3

Komu je konferenca o kriptovalutah, ki bo 26. oktobra, sploh namenjena?

  • Vsem, ki bi radi še letos zaslužili s kriptovalutami in kopirali strategijo, ki deluje in lani prinesla 30-kratni donos na trgu kriptovalut. Nekatere strategije za zaslužek s kriptovalutami, ki bodo predstavljene na konferenci, niso bile še nikoli omenjene v Sloveniji in jih je Matija Balantič izvedel v praksi ter so mu prinesle en milijon evrov profita v zadnjih dvanajstih mesecih na trgu kriptovalut.
  • Vsem, ki bi radi služili kar prek mobilnega telefona, saj za to ne potrebujete računalnika.
  • Začetnikom na trgu kriptovalut in profesionalcem, ki bi radi izvedeli, kaj natančno bo delovalo v tem letu, da bi si ustvarili zaslužek s kriptovalutami (Matija je namenil več deset tisoč evrov za izobraževanje o kriptovalutah po vsem svetu).
  • Vsem, ki nimate na voljo veliko časa in ne bi radi odprli podjetja ter obenem zaslužili s kriptovalutami (Strategija, ki jo bo pokazal Matija, vam lahko prinaša dober zaslužek, če imate tedensko vsaj eno uro časa. Za to, da bi zaslužili s kriptovalutami, vam ni treba odpirati svojega podjetja.).
  • Vsem, ki bi radi zaslužili z malimi sredstvi (s kriptovalutami lahko začnete tudi, če imate manj kot 100 evrov).
  • Vsem, ki se radi družite z uspešnimi ljudmi, saj bo na konferenci veliko podobno mislečih ljudi, ki si želijo zaslužiti. Prav tako boste imeli priložnost v živo spoznati enega najbolj uspešnih Slovencev na trgu kriptovalut!

Kaj lahko še izveste v živo 26. oktobra, če se prijavite danes?

  • Kako se naučiti zaslužiti s kriptovalutami z osebo, ki je naredila 30-kratni profit na trgu kriptovalut v zadnjih dvanajstih mesecih.
  • Napake, ki jih počnete pri kriptovalutah, da ne zaslužite.
  • Kaj najbolje deluje v tem trenutku na zaslužek s kriptovalutami, izveste od novega kriptomilijonarja, če imate malo časa.
  • Prikaz konkretnih kovancev, ki jih morate kupiti še letos za čim večji zaslužek s kriptovalutami, osebno od enega najboljših strokovnjakov v tem trenutku.
  • Tudi za popolne začetnike na trgu kriptovalut, ki bi radi v letu še letos naredili profit s kriptovalutami.
  • Za tiste, ki nimate veliko časa in bi radi hitreje zaslužili s kriptovalutami.

Naročnik oglasnega sporočila je Žan Nekrep Consulting. 

Ne spreglejte