Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 10. 2017,
22.17

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,93

2

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija

Četrtek, 12. 10. 2017, 22.17

6 let, 6 mesecev

Tekmovalci nakupovali kot nori, na koncu pa ostali brez vsega!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,93

2

tbls | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

V četrti oddaji The Biggest Loser Slovenija so tekmovalci doživeli pravi pravcati praznik. Vrata velikega nakupovalnega središča so se odprla samo zanje in nakupili so lahko vse, kar jim je poželelo srce. Nato pa je sledil šok. So hrano in vse nedovoljene sladkarije zares kupovali zase?

Ste si kdaj predstavljali, da bi lahko odšli v hipermarket in začeli noro nakupovati? S polic bi si lahko vzeli vse, kar bi si želeli, za nakup pa vam na koncu ne bi bilo treba plačati. Sliši se sanjsko, kajne? Točno to so v četrti oddaji The Biggest Loser Slovenija doživeli naši tekmovalci. Med police hipermarketa so stekli z velikimi vozički in začeli noro nakupovati. Za nakup so imeli natanko pet minut.

Vsak je imel seveda svoje želje, medtem ko je Henrik ostal zvest bioprehrani, se je Iztok držal morskih izdelkov in v glavi že sestavljal jedilnik in razmišljal, kaj vse bi lahko v hiši skuhal svojim sotekmovalcem. tbls | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Indira je bila nad izzivom še posebej navdušena. "Vedno, ko pridem v trgovino, pomislim, kako super bi bilo, če bi bilo vse to brezplačno. In zdaj sem doživela točno to," je vzhičeno razpredala. "Zavila sem na oddelek zdrave prehrane in samo metala v voziček. Pri izhodu pa sem videla še čokolino in nisem se mu mogla upreti."

Robi je zavil med police, kjer je njegova najbolj priljubljena hrana. "Najprej sem vzel tisto, kar imam najraje. Salame in gazirane pijače. Vzel sem si res tisto, kar imam najraje. Zelenjave in sadja pa zelo malo," je pripovedoval v smehu. "Najbolj vesel sem bil, da sem lahko prišel do kokakole in tortice." tbls | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Alešu je za vse zmanjkalo časa. "Pet minut ni dovolj za poln voziček. Lahko bi ga celega napolnil, a sem nabral le za četrtino," je bil nekoliko razočaran po nakupu. "Želel sem si tudi kakšno meso, predvsem meso, a nisem prišel do njega."

Kristjan je za začetek v voziček odložil velikega medveda, nato pa se je zapodil med police in začel nakupovati. "Mahal mi je s police, namišljeno seveda, in sem ga vzel za svojega sopotnika," je v smehu dejal.

Ko se je pet minut izteklo, kar je bilo za številne veliko premalo časa, je njihove nakupe pregledala še dietetičarka Katja Simić. Vozički so bili daleč od vzornih, številni tekmovalci pa so kar malo pozabili, da so na novi življenjski poti in da bi morali stare prehranske navade opustiti. "Največja težava je bila ta, da je bilo v vozičkih veliko preveč sladkorja in gaziranih pijač," je ocenila Katja. "Velika težava se mi zdi, da za gašenje žeje nihče ni vzel vode, vsi so izbrali sladke pijače.

Nato pa šok. "Saj niste resno mislili, da boste vse to vzeli v hišo," jim je dejala Špela, sledilo pa je veliko razočaranje. "Kar je bilo, je bilo, tukaj zdaj potegnemo črto in gremo v novo življenje. A da vaši nakupi ne bodo šli v nič, predlagam, da vse podarimo v dobrodelne namene."

Tekmovalci so bili sprva nekoliko šokirani, a ko so slišali, da bodo stvari iz vozičkov podarili, so bili njihovi obrazi znova nasmejani. "Ko sem izvedel, da vse to, kar sem nakupil, ne bo šlo v nič, sem se potolažil in se spet dobro počutil," je ob koncu dejal Robi. "Žal mi je edino to, da nisem vzel še več."

S starimi prehranskimi navadami je torej konec. Zdaj je čas za zdrave prigrizke in za vse tisto, kar je do zdaj bolj malokrat zašlo na krožnike naših tekmovalcev. Jim bo uspelo opustiti dolgoletne navade in obrniti nov list v življenju? tbls | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
Ne spreglejte