SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Tekmovalci izločili Sebastjana, ker je najmočnejši člen #video

2,16

termometer

The Biggest Loser Slovenija

Presenečenje večera je bila Belma z največ izgubljenimi kilogrami, oddaja The Biggest Loser Slovenija pa se je zaključila s slovesom Sebastjana, ki so ga sotekmovalci taktično izločili.

"Odločili smo se taktično, ker si bil najmočnejši člen," so povedali Gaja, Belma in Ferid, ko so morali izbrati, kdo izmed trojice Christian, Pia in Sebastjan bo moral zapustiti šov The Biggest Loser Slovenija. Štajerec je s pokončno glavo odšel iz šova, kljub temu, da je ves čas veljal za favorita, a solz kljub temu ni uspel zadržati. "Zelo smo se povezali med seboj in smo kot nekakšna družina," je povedal Sebastjan.

Sicer pa je nocoj za veliko presenečenje večera poskrbela Belma, ki je shujšala največ in sicer nekaj več kot pet kilogramov. "Cel teden sem se tresla, saj sem vedela, da edina od tekmovalcev nimam olajševalnih okoliščin ta teden. Kljub temu pa se je moj trud poplačal," je bila navdušena po tehtanju.

Kako se je poslovil Sebastjan in kakšne so bile njegove zadnje poslovilne besede?

Tekmovalce v šovu zdaj čaka še najbolj napet zadnji teden. Kakšne bodo naloge in izzivi ter koliko finalistov bo v tokratni sezoni The Biggest Loser Slovenija, pa bo znano že v prihodnjih dneh.

Oddaja je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21. uri in ob petkih ob 21. uri.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
The Biggest Loser Slovenija Planet TV Kdo se bo moral posloviti na zadnji izločilni oddaji? #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Soočenje Belme in Gaje: si druga res ne zasluži imunitete? #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Zasačena Pia: Nataša jo je soočila s "špricanjem" treningov #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin