SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Se še spomnite Majdinega prvega treninga? #video

0,75

termometer

tbls
Foto: Planet TV

Majda je v petek zapustila šov The Biggest Loser Slovenija in se tako poslovila od nadaljnjega tekmovanja. S tem se hujšanje za njo še ni končalo, saj ima pred seboj velike načrte. Že zdaj pa je velika zmagovalka, saj je v šovu dosegla izjemen napredek.

Majda je kot najstarejša tekmovalka v šovu The Biggest Loser Slovenija dokazala, da leta nikakor niso ovira. Pri 65 letih je uspešno premagovala ovire na izzivih, se spopadala z napornimi treningi in v 12 tednih izgubila 27,4 kilograma.

Pred prihodom v šov je dejala, da se le s težavo premika in da težko vstane s postelje oz. si težko zaveže vezalke. Po 12 tednih je zgodba povsem drugačna. Majda je vitalna, kot že dolgo ne, sposobna je premagati številne ovire, dolgi sprehodi in naporni treningi pa niso več nobena težava.

[video: 67139 / ]

A ni bilo vedno tako. Ko je prišla na prvi trening z Janom in Natašo, si ni mislila, da bo tako zelo težko. Takrat je trening komajda zmogla, verjetno pa si ni predstavljala, da jo čakajo še veliko napornejši treningi, ki jim bo brez težav kos. Tekmovalcem v šovu je bila velika motivacija, saj je dokazovala, da leta še zdaleč niso ovira, na tehtanju pa ji je velikokrat uspelo premagati tudi veliko mlajše tekmovalce, ki jim je bila lahko za vzgled. 

Še veste, kako je Majda "švicala" na prvem treningu?

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin