Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 10. 2017,
12.33

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Petek, 13. 10. 2017, 12.33

6 let, 6 mesecev

Robi izbral sladkarije, Henrik posegel po zdravi hrani #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83
tbls | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

V četrti oddaji so imeli tekmovalci The Biggest Loser Slovenija prijetno nalogo. Hipermarket se je odprl samo zanje in v petih minutah so lahko v svoje vozičke zložili vse, kar jim je poželelo srce. Le kaj so si izbrali?

Na voljo imate 5 minut, trgovina se odpre samo za vas in omejitev je zgolj nebo. To so v peti oddaji The Biggest Loser Slovenija doživeli tekmovalci in prepričani so bili, da sanjajo. In kaj neki so v svoje vozičke naložili tekmovalci šova, ko so se zapodili med med založene police?

Indira se nikakor ni mogla upreti čokolešniku, ne samo, da se mu ni mogla upreti, s police je vzela največjo vrečko, kar jih je lahko dosegla. Nato je sledilo še nekaj zdrave hrane in dragocene minute za nakup so se hitro iztekle.

 

A če ste mislili, da je velik prekršek naredila Indira, počakajte. Robi je povsem pozabil, da je v šovu The Biggest Loser Slovenija. Njegov voziček je bil veliko bolj podoben tistemu, ki smo ga vajeni videti pred rojstnodnevnimi zabavami, kot pa voziček nekoga, ki se je odločil shujšati.

 

Alešu je kaj hitro zmanjkalo časa, da bi lahko pošteno napolnil svoj voziček. Med policami se je bolj okorno premikal in kaj hitro je bilo jasno, da bo časa za večji nakup preprosto zmanjkalo. Če so preostali tekmovalci svoje vozičke napolnili do vrha, je bil Alešev napol prazen.

Najbolj vzoren pa je bil Henrik. Že leta in leta spremlja vse v zvezi z zdravo prehrano, zato je natanko vedel, da mora v svoj voziček nabrati zgolj in samo bioizdelke. Nad njegovo izbiro je bila navdušena tudi dietetičarka Katja Simić, ki ob tem ni imela večjih pripomb. Zmotilo jo je zgolj, da si za pitje ni izbral vode, temveč je posegel po sokovih.

A vsega, kar so si izbrali, ne bodo odnesli v hišo. Njihovi vozički bodo odšli v dobrodelne namene, v hiši pa jih že čaka zdrava hrana. 

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
Ne spreglejte