SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,48

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Poglejte, kaj je po odhodu iz šova Vanesa povedala o Nataši #video

2,48

termometer

Nataša Gorenc
Foto: Ana Kovač

Vanesa je bila v vojaškem tednu povsem na robu svojih moči, za nameček pa ji jo je zagodla še bolezen, saj imela angino. V petek je zapustila šova The Biggest Loser Slovenija, treninge pa bo nadaljevala doma.

Pretekli teden v šovu The Biggest Loser Slovenija je bil vojaški teden in temu primerni so bili tudi treningi. Rdeča skupina je večkrat poudarila, da so treningi pri Nataši izjemno naporni, Kristjan pa jo je primerjal celo z vodjo koncentracijskega taborišča.

Na njen račun je imela veliko povedati tudi Vanesa. Že na začetku tedna je dejala, da sploh ne ve, ali bo preživela tako zelo naporen ritem, in da se ji zdi, da so treningi prišli do faze, ko je šlo vse skupaj preprosto predaleč.

[video: 66161 / ]

Hvaležna za naporne treninge

A zdi se, da so naporni treningi zdaj že pozabljeni, saj je imela Vanesa ob odhodu iz hiše samo besede hvale za svojo trenerko. "Hvaležna sem za vsako sekundo treninga. Najbolj za to, da nam je Nataša pokazala, kaj zmoremo. Ko smo mislili, da ne zmoremo več, je v nas videla neko rezervo za še tistih nekaj sekund. Najbolj sem ji hvaležna za to osredotočenost, da nas je naučila, da si izberemo eno točko in da je vsa naša pozornost usmerjena tja," je po odhodu iz šova dejala Vanesa, ki bo doma nadaljevala treninge in dieto.

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 92
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin