Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 11. 2017,
17.57

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Torek, 21. 11. 2017, 17.57

6 let, 5 mesecev

Nataša na treningu jezna na svojo ekipo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75
Nataša | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

V šovu The Biggest Loser Slovenija tekmovalcem občasno nekoliko pade motivacija in to je ob prihodu na trening opazila tudi trenerka Nataša, zato je svoji ekipi namenila nekaj ostrih besed.

Nataša je bila na treningu precej jezna na svojo ekipo, še posebej na Majo in Aleša, ki naj se ne bi dovolj trudila, motilo pa jo je tudi, da je bila ekipa povsem brez energije in čisto nemotvirana. V ekipi rdečih je padla motivacija, ker so bila po izločilnem glasovanju dekleta iz modre ekipe povsem razočarana, da so domov poslali Kristjana in ne Maje. Nataši ni bilo všeč, da je takšno obnašanje tako zelo močno vplivalo na njeno ekipo, še posebej ker se v hiši prav vsak bori zase.

Jezna na Majo

"Zdaj imam pa tega malo dosti," je svoj govor začela Nataša. "Maja, veš, zakaj ti to zdaj govorim? Zato ker verjamem vate, res verjamem. Sposobna si, lepa si, pametna, vse imaš. In nočem, da mi zdaj padeš in da ti popusti psiha. To so tvoji momenti, ko si prišla tako daleč, kot si prišla."

A Nataša se tukaj ni ustavila. "Zdaj ti bom sedela za vratom, samo to ti povem, da niti eno dekle v tem šovu ni boljše od tebe. Tebi pa kar psiha pade. Če so tri skupaj, še ne pomeni, da so boljše, še vedno je tekma individualna. Maja, to so stvari, ki te ne smejo spraviti iz tira. Tudi oni se bodo morda enkrat razbili, nič ne vemo, vsi se borite zase, škodoželjni ne smemo biti in vi niste. To mi je všeč."

Maja se že vse od petka ne počuti dobro v hiši. "Ne vem, mene je uničila ta situacija v hiši. Ne vem, zakaj so dekleta meni zamerila in zakaj sem jaz zdaj tisti avtsajder. Jaz tukaj nisem imela prstov vmes. To je igra, če že morate zameriti, zamerite Alešu, ki me je pustil notri, ali pa Henriku in Majdi. Zakaj ravno meni?" je bila razočarana Maja, ki so jo ostre Natašine besede ne glede na vse dvignile. "Nataša je super, zelo nas zna motivirati in njene besede mi pomenijo zares največ na tem svetu."

Se bodo odnosi v hiši morda popravili, ali bo vzdušje še naprej takšno in modrim dekletom nikakor ne bo uspelo preboleti, da so ostala brez Kristjana?

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte