Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 12. 2017,
23.04

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,73

1

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija

Sreda, 13. 12. 2017, 23.04

6 let, 4 mesece

Mojca zmazala sedem kosov pice in "shujšala" en kilogram #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,73

1

mojca | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Na tokratni skušnjavi je tekmovalce šova The Biggest Loser Slovenija čakala pica. Do samega konca sta šla Aleksandar in Mojca, Aleksandar pa je na koncu Mojci kavalirsko prepustil zmago.

Tekmovalci so si na tokratni skušnjavi privoščili slastno pico, ki jo imajo prav vsi izjemno radi. A čeprav so se ob pogledu na polne krožnike vsem cedile sline, se vsi na koncu niso odločili za sodelovanje v tokratni skušnjavi.

In kakšna je bila tokratna nagrada? Minus en kilogram na tehtanju za zmagovalca in minus pol kilograma za drugouvrščenega.

Za sodelovanje na skušnjavi so se odločili Bojan, Mojca, Majda, Aleksandar, Boštjan in Kristjan. Tokratna skušnjava je bila še posebej všeč Aleksandru. "Jaz jih obožujem, zelo imam rad pice in mislim, da je ta skušnjava nekaj zame. Prvi kos, ki sem ga dal v usta, je bila fenomenalen, zelo okusna pica, zelo mehka, fantastično."

Majda in Boštjan sta se odločila, da bosta pojedla zgolj en kos, toliko, da nekoliko potolažita želodček, nato pa sta končala sodelovanje na skušnjavi. "Meni je bil ta košček čisto dovolj, nagrada pa ni bila toliko privlačna, da bi šla naprej," je bila jasna Majda.

Po drugem kosu se je od skušnjave poslovil Bojan, ki je dejal, da ima dovolj in da je vse le igra, kjer je pomembno sodelovati. Po petem kosu se je poslovil tudi Kristjan, Mojca in Aleksandar pa sta nadaljevala in pojedla še šesti kos. To je pomenila, da sta do takrat pojedla že vsak eno celo pico. Aleksandar se je odločil, da po šestem kosu ne bo nadaljeval, Mojca pa je pojedla še sedmi kos pice in se veselila zmage.

Mojca bo tako petkovo tehtanje začela z enim kilogramom manj, Aleksandar pa s pol kilograma manj.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte