SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,63

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mojca na prvem treningu jokala, Jožica klečala pred Janom

2,63

termometer

The Biggest Loser Slovenija

Za tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija je že prvi trening, ki sta ga vodila trenerja Nataša in Jan. Trening je vsem predstavljal velik zalogaj, že prvi gibi so bili zelo naporni, na koncu pa so Mojco premagala tudi čustva.

Mojca se že nekaj časa trudi, da bi si partnerjem ustvarila družino, a jima zaradi Mojčine odvečne teže to nikakor ne uspe. Mojca šov doživlja izjemno čustveno in tudi prva telovadba je bila za njo vse prej kot enostavna. Sredi treninga se je povsem zlomila, a je bila njena motivacija hitro nazaj, saj je Nataša pri njej uporabila odličen psihološki pristop in na koncu Mojco pripravila, da je lahko normalno naprej trenirala.

[video: 65430 / ]

Jožica na treningu ni najbolj prepričala Jana, zdelo se mu je, da se ne trudi dovolj in da preprosto ni dovolj motivirana, da bi si zaslužila mesto v šovu. Sledile so nove vaje in Jan je od nje zahteval, da gre do svojih skrajnih meja in še naprej. In Jožica je dokazala, da to zmore in da se je pripravljena boriti do zadnjega atoma moči. 

[video: 65431 / ]

Trening je bil bolj kot ne za vse izjemno naporen, mišice so bolele, sklepi so škripali in vsem so kaj hitro pojenjale moči. Za številne je bil to sploh prvi pravi trening v celem življenju in zato je bilo še toliko bolj naporno. A zdaj poti nazaj ni več, tekmovalci so se odločili za novo pot in brez trdega dela seveda ne gre. Bodo zdržali do konca?

[video: 65432 / ]

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin