SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
9,53

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Mojca: Ljudje nimajo pojma, kaj se dogaja v hiši #video

9,53

termometer

tbls
Foto: Planet TV

Mojca je že vse od začetka tedna čakala na petkovo tehtanje in trenutek, ko bo lahko zapustila hišo The Biggest Loser Slovenija. Le kaj jo je tako zelo motilo?

"Rekla bom samo to, da ljudje nimajo pojma, kaj se dogaja v hiši. Vse skupaj je izjemno psihično naporno, vse je zelo na psihični ravni," je dejala vidno utrujena Mojca, ki je komaj čakala, da bo lahko objela svoje domače ter si nekoliko odpočila od vseh treningov in naporov, ki jih je doživela v zadnjih 13 tednih. 

"Najlažje je biti pameten s kavča ali pisati po internetu. Mi smo vsekakor trenirali še več, kot je bilo predpisano, pazili smo pri prehrani. Jaz se ne obremenjujem z ljudmi, ki sploh ne vedo, kako je bilo nam," je Mojca sporočila vsem tistim, ki si morda mislijo, da se ni dovolj trudila, da bi lahko prišla dlje in da ni prav, da se je ustavila tik pred finalom.

[video: 67253 / ]

Mojca večino časa na dveh jajcih 

Čeprav si morda marsikdo misli, da so tekmovalci pojedli tudi kaj mimo jedilnika, Mojca zatrjuje, da ni tako. Še posebej je na prehrano pazila v tednu, ko je trenirala pri Nataši in izgubila 3,5 kilograma. "Če ne bi imela takšne prehrane, tudi s treningi ne bi dosegla takšnega rezultata. V tistem tednu sem bila na dveh jajcih," je zatrdila Mojca. Prepričana je, da ji to ne bi uspelo, če ne bi bila izjemno dosledna pri prehrani, in da Natašini trdi treningi tu ne igrajo posebne vloge.

[video: 67254 / ]

Treningov pri Nataši si tako Mojca ne želi več, bo pa še naprej trenirala z Janom. "V tem šovu Jana ne bi zamenjala za nič. Treningi pri Nataši so bili pravi šok zame. Tudi po koncu bom hodila k njemu na treninge, ker mi je všeč, če je človek pozitiven, da se tudi malo šali med treningom, da ni samo tisti strogi režim," je bila iskrena Mojca. Najprej bo seveda poskrbela za svoje noge, nato pa se bo vrnila k treningom.

[video: 67255 / ]

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV.

Komentarji

5

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • stanly / 07.01.2018. ob 12:46 +3 - 1

  ne se bat miganja in od mize pojdi še lačna, pa bo teža prava...

  +3 - 1
 • mare1962 / 07.01.2018. ob 13:28 +1 0

  Ta ne bo nikoli imela normalne teže, ker je bila vzgojena ob preobilici hrane, ko bo prišla ven bo itak takoj pridobila težo nazaj.

  +1 0
 • Zgodovinar_69 / 07.01.2018. ob 13:58 +1 0

  Ta ima psihične težave. Depresija in to. In za take je običajno, da se zatekajo v hrano in smiljenje samemu sebi. Vprašanje, če ji lahko karkoli pomaga.

  +1 0
delitve: 72
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin