Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 11. 2017,
22.19

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Četrtek, 16. 11. 2017, 22.19

6 let, 5 mesecev

Modri zmagali, rdeči dobili Marijo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68
tbls | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Tokratni izziv v šovu The Biggest Loser Slovenija je bil povsem kuharski. Tekmovalci so morali v odmerjenem času pripraviti zdrav obrok za eno osebo. Na koncu nobena skupina ni bila pohvaljena, zmage pa so se vseeno veselili modri.

Tekmovalci so že včeraj nakupili vse potrebne sestavine za današnji izziv, tako modri kot rdeči pa so že pred izzivom veliko razmišljali o tem, kaj bodo skuhali.

Oboji so si za glavno jed izbrali lososa s prilogo, za predjed so tako modri kakor rdeči izbrali lahko zelenjavno juho, pri sladicah pa so modri stavili na sladico, ki je spominjala na panakoto, rdeči pa so sadno smetanasto sladico servirali v kozarcu, a nazadnje ni bila najbolj okusna.

Še pred izzivom je sledilo presenečenje. V ekipo rdečih se je na veliko presenečenje vrnila Marija, njenega prihoda so bili vsi zelo veseli.

Modri in rdeči doživeli hude kritike

Jedi je na koncu ocenil kuharski mojster Robert Dežutelj, ki je bil nad obema skupinama precej razočaran. Najprej je poskusil juho, ki jo je pripravila modra skupina. "Okus juhe je zelo v redu, zmoti pa me, da je vsa zelenjava iz kozarca. Vse je vloženo, čuti se, da so beluši vloženi. Škoda," je razočarano dejal.

Še večje razočaranje je sledilo, ko je poskusil juho, ki jo je pripravila rdeča ekipa. "Tole ni videti kot juha, tole deluje bolj kot pire. Juha je povsem brez okusa in brez soli. Vse skupaj je videti kot zdrob."

Nato je sledilo ocenjevanje glavnih jedi. Najprej je bila na vrsti modra skupina. "Škoda, da skorjica ni pečena, losos pa je skoraj čisto prepečen. Zraven so vložene gobe, ki se k temu niti najmanj ne prilegajo," je bil precej kritičen in nič kaj zadovoljen, da solate niso postregli na glavnem krožniku, da bi glavni jedi dodali malo svežine.

tbls | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Nič kaj bolje pa je niso odnesli niti rdeči. "Kožica lososa je malo hrustljava, a že skoraj čisto uničena. Losos je malo bolj okusen, ker ima v sebi malo več soli. Priloga je preveč razkuhana, rezanci so preveč popraženi, gobice pa zmrznjene, škoda, škoda," je bil precej razočaran, saj si je želel, da bi tekmovalci uporabili več sezonske zelenjave.

Na koncu so na vrsto prišle še sladice. Najprej so bili na vrsti modri. "Skuta je videti okej, svežina je, ne bi pa mogel reci, da je tole kakršen koli okus."

Še slabše so jo odnesli rdeči. "Tala sladica je videti kot banana split v kozarcu, tudi jesti jo je težko, raje bi naredili kakšen smuti. Še vse skupaj je zelo toplo, ne ne, tole ni okej," je sklenil.

Kljub temu da nobena ekipa ni kuharsko navdušila, pa je na koncu zmago vseeno osvojila modra ekipa, ki se je za nagrado odpravila na izlet na Bled, rdeči pa so morali čistiti kuhinjo.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte