Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 11. 2017,
22.24

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija

Sreda, 1. 11. 2017, 22.24

6 let, 6 mesecev

Modri zmagali na skušnjavi in postali lažji za en kilogram #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60
tbls | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Do zdaj so tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija na skušnjavah lahko uživali v čokoladnih pralinejih, hot dogih, kebabih in številnih drugih pregrehah. Tokrat pa je bil izziv povsem drugačen, saj so namesto hrane lahko uživali v pločevinkah gazirane pijače.

Tokratna skušnjava je bila povsem drugačna, kot smo jih bili vajeni do zdaj, tekmovalci pa so bili ob vsem skupaj nemalo presenečeni. "Ker ste ob prejšnjih skušnjavah dejali, da vam ne prija prav nobena nezdrava hrana več, boste nocoj nagibali kozarce," jim je zvito dejala Špela. "Najprej me zanima, kdo je ljubitelj temne, gazirane, skoraj črne, sladke pijače," je nadaljevala in imela ob tem v mislih Robija, ki je priznal, da je doma spil tudi do dva litra coca-cole na dan. 

"Res je, coca-colo obožujem, to moram priznati, po okusu mi je najboljša in lahko jo mešam z več alkoholnimi pijačami," je bil odkrit Robi.

"Nagrada bo tokrat minus en kilogram na tehtnici na petkovem tehtanju," jim je razkrila Špela in motivacija za zmago je bila na obeh straneh še kako visoka.

"Najprej si misliš, ah ta en kilogram, ko vidiš, da se lahko zgodi, da ti na koncu dejansko zmanjka ta en kilogram, pa seveda začneš razmišljati povsem drugače," je razmišljala Indira, ki je v preteklem tednu shujšala 1,5 kilograma.

Kakšna so bila tokrat pravila?

"Sodelujte lahko vsi oz. eden, kolikor vas želi sodelovati v ekipi. Ključno je, da vsi skupaj ali pa posamezno popijete tri pločevinke in iz teh praznih pločevink postavite piramido. Če se za sodelovanje odloči tudi druga ekipa, boste pravzaprav sodelovali v pitju coca-cole, v tem primeru mora ekipa, ki želi povesti, zgraditi višjo piramido," je na začetku skušnjave pojasnila Špela. "Če ena skupina naredi trinadstropno piramido, mora druga skupina, če želi zmagati, narediti štirinadstropno piramido. Razlika v številu popitih pločevink pa je seveda kar precejšnja. Zmaga tista skupina, ki iz praznih pločevink zgradi višjo piramido."

"Igrali bomo za prvo potezo. Vanesa in Indira, vidve imata najmanj kilogramov v vajinih ekipah, tista, ki dlje drži dve pločevinki v iztegnjeni roki, bo priborila začetni položaj svoji ekipi," je skušnjavo odprla Špela.

Inidra modrim priborila boljši položaj

Vanesa in Indira sta začeli skušnjavo, po srditem boju pa je bila boljša Indira, ki ji je dlje časa uspelo držati pločevinki v iztegnjeni roki. "Navajena sem, da je moja roka zaradi ličenja cele dneve iztegnjena in vedela sem, da bom z izzivom brez težav opravila," je bila samozavestna Inidra, ki je ekipi modrih priborila začetni položaj.

"Začetni položaj torej pripada modri ekipi, zatorej na zdravje," jim je čestitala Špela.

Modra ekipa, ki je številčnejša od rdeče, je na koncu spila več pločevink in zgradila višjo piramido, rdeči pa so se po prvih šestih pločevinkah odločili, da imajo dovolj in da ne bodo nadaljevali skušnjave. Zmaga je šla tako v roke modrih, ki bodo petkovo tehtanje začeli z minus enim kilogramom.

Kako bo šlo tekmovalcem ta teden na tehtanju? Bo na koncu odločal minus en kilogram, ki so si ga na skušnjavi priborili modri? 

The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka ob 21.10, sledi pa še komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte